Chrollo Lucilfer'in yetenek çalma özelliği var. İsmini hatırlayamadığım Kurapika'nın koruduğu küçük bir kız çocuğundan da kehanet yeteneğini çalıyor. Ama her türlü çalamıyor, bazı koşulları var tabi. Yeteneğin uygulanışına bizzat tanıklık etmesi gerekiyor gibi.Hayalet takımı kehaneti vardı Genel onu bilen varsa yazabilir mi
4 tane şart var. Yeteneğe tanık olması, karşısındakinin yeteneği anlatması, kitaba dokunması ve bunları 1 saat içinde yapması olması gerekiyordu.Chrollo Lucilfer'in yetenek çalma özelliği var. İsmini hatırlayamadığım Kurapika'nın koruduğu küçük bir kız çocuğundan da kehanet yeteneğini çalıyor. Ama her türlü çalamıyor, bazı koşulları var tabi. Yeteneğin uygulanışına bizzat tanıklık etmesi gerekiyor gibi.
Uzun zaman oldu, cevap verilmeyince vereyim dedim. İyi oldu toparladığın eyw.4 tane şart var. Yeteneğe tanık olması, karşısındakinin yeteneği anlatması, kitaba dokunması ve bunları 1 saat içinde yapması olması gerekiyordu.
Takım çok rahat yener ama içlerinden bir kaçı ölür.
Aynen öyle. Özellikle Chrollo'nun birden fazla yetenek kullandığını düşünürsek şansları iyice artıyor.Uzun zaman oldu, cevap verilmeyince vereyim dedim. İyi oldu toparladığın eyw.
Bana kalırsa Zoldyckler sayı farkından yenilir.
Alluka olsa bile bir şey değişmeyecekti. Kötü dilek dilediğin zaman aile için sonuçları daha kötü olur. Onun dışında üflesen ölecek birisi.Ya ben bu vs kafasını anlamıyorum allukayı çıkarmış vs attırıyorniye çıktı alluka? saçma saçma nerf atıp vs yaptırılır mı yahu? 6 vs 13 nasıl bir kafa yapısı onuda anlamadım örümceklerde bir gram nerf yok.
Neyse diğer bir konu Zoldyack ailesinin bu kadarla sınırlı olduğunu zannetmiyorum gerisi vardır daha erken bir vs olmuş ancak şu şartlar için konuşacak olursak örümcekler alacaktır baya yanlı bir vs olmuş ama