Vegapunk bunu deneyler sonucu keşfetti ama Dış dünyaya kapalı olan bir ülke olan Wano'da bir demircinin bir çaydanlığa bir şeytan meyvesi yedirebilmesi aslında oldukça basit bir yöntemi olduğunu gösteriyor.Benim anlamadığım şey, bunu kılıca veya kaleme nasıl yediriyorlar.
Bu meyvayı neyle kesersen ya da ne batırırsan o şeye aktarılıyor böyle birşey mi dicem ama çok saçmaVegapunk bunu deneyler sonucu keşfetti ama Dış dünyaya kapalı olan bir ülke olan Wano'da bir demircinin bir çaydanlığa bir şeytan meyvesi yedirebilmesi aslında oldukça basit bir yöntemi olduğunu gösteriyor.

Belki fantastik serilerdeki eşyalara büyü basmak gibidirBu meyvayı neyle kesersen ya da ne batırırsan o şeye aktarılıyor böyle birşey mi dicem ama çok saçma![]()
Güzel meyve olurdu umarım çıkar. Bundan sonra öyle kallavi olarak beklediğim 3-5 zoan meyvesi var; King Kong(Kong), Godzilla(Elbaf'tan bir deve yakışırdı), Batı Ejderhası(Dragon), Cerberus(Bb). Bunlardan 1-2 tanesi çıkarsa zoanlar kendini biraz da olsa kurtarır.Umarım ilerde bir Antik Zoan Ryu Ryu no Mi Model: Ankylosaurus görürüz bu Dinozor baştan aşağı zırhla kaplı ve bence Dinozor alemindeki en Yüksek dayanıklılığa sahip Dinozordur Böyle bir meyve yiyip baştan sonra dayanıklılık kasan birde üstüne zırhını Silahlanma hakisi ile kaplayan birini görmek isterim. Dehşet bir şey olur şuan herkesin korktuğu Yonko saldırılarını çok rahat tanklayabilir.
![]()
Ben seride daha önce dediğim gibi bir tane Antik Zoan Kurt bekliyorum. King Kong Mistik Zoan olarak mı görmek istiyorsun yoksa Antik Zoan mı? Demek istediğim tarihte yaşamış en büyük Primat Gigantopithecus'un lakabı King Kong bu arada evet seride keşke bir kaç tane Saru Saru (Maymun serisi) görseydik Wukong güzel olabilir idi.Güzel meyve olurdu umarım çıkar. Bundan sonra öyle kallavi olarak beklediğim 3-5 zoan meyvesi var; King Kong(Kong), Godzilla(Elbaf'tan bir deve yakışırdı), Batı Ejderhası(Dragon), Cerberus(Bb). Bunlardan 1-2 tanesi çıkarsa zoanlar kendini biraz da olsa kurtarır.