Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zirve Garling'in Seviyesi

Zirve Garling'in Seviyesi


  • Kullanılan toplam oy
    87
Öyle ama Lufi'yi dövmek marifet değil. Nika ile birlikte iyice gevşek davranıyor. Kizaru da üzerinden geçti ama bir etkisi yok. Yine gülerek devam ediyor. Kaidou tam gücünde olsa da bir şey fark etmeyecekti. Nika bir yonkou için fazla güçlü.
Kizaru o kadar baskın değildi. G5'in şu anki haliyle abartıldığını düşünüyorum. Özellikle süre sınırı olması sıkıntı.
 
Çok da zor olmaması lazım bir tane sayfa atmak o zaman :D Tek bir örnek üstünden yürütelim tartışmayı ki konu dağılmasın. Ben denk resmedildikleri ile alakalı bir sayfa atabilirim istersen
Beklediğin şey Oda'nın, yonkou>amiral yazıp bilgi notu şeklinde paylaşmasıysa öyle bir şey maalesef bulunmamakta. Beklediğinin aynısının tam tersi bir not varsa atabilirsin. Öteki türlü amiral=yonkou savunmak Sanji=Luffy savunmak gibi bir şey çünkü. Denk resmedildiği sayfa atayım demişsin bir de. Aksi yönde dünya kadar panel/olay varken hangi gariban panel ya da diyaloğu alıp amiral=yonkou algısına kapıldın acaba ?
 
Yonko Amiral aynı olamaz. Sürekli tekrarlanan bir üstünlük bu, 1 2 defa değil.

Shanks ile BM de aynı değil, BM bariz daha güçlü. BMnin 5 yaşındaki tanıtımından tür nasıl öldüğüne nasıl mangaka tarafından kisitlandigina kadar her sey ortada. Shanksin BBnin BMye pone icin bulasamamasi bile bir seyleri gosteriyor.
Bm bariz daha mı güçlü?:hhh:
Shanks risk almayan bir adam ona bm'ye dalmamıştır.tayfaya bir şey olur diye.herkeste plot armor yok maalesef orada yasop'a roux'a falan bir şey olsa ne olacak?ki shanks arkadaşlarına çok değer birisi o yüzden bu riski almamıştır.
-yoksa shanks'taki k.haki sayesinde bm ona dokunamaz bile
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık