Böyle düşünmene sebep olan nedir sorabilir miyim? Ben Bleach'de dağ-ada featinden yüksek bir olay hatırlamıyorum. Yamaji'ye güneş sıcaklığı deniyor ama o da epey lafta kalmış bir söz.Bleach evreni güç kıstası olarak daha yukarda. Hatta baya yukarda. Şu görseldeki çocuk Zaraki bile Mihawk'ı yener.
Sahneleri tam hatırlamıyorum. Aklımada öyle kalmıştı. Ama şu an düşündüm de öyle çok ultra bir güç showu oldu mu hatırlayamadım.Böyle düşünmene sebep olan nedir sorabilir miyim? Ben Bleach'de dağ-ada featinden yüksek bir olay hatırlamıyorum. Yamaji'ye güneş sıcaklığı deniyor ama o da epey lafta kalmış bir söz.
Bana kalırsa sıralama hax güçleri çıkartırsak(Genjutsu,logiaya hakisiz vuramama,hollowlara dokunamama falan) 1.Bleach 2.Op 3.Naru(Tabi 6 yolun Saninini gibi olan elemanları saymazsak)Grammy'i yenmişti evet, ancak OP evrenini tekleyecek bir şey göstermedi. WB'nin ya da Garp'ın karşısına çıksa büyük ihtimal kendini sinek olarak hayal edip uçup gitmek isterdi.
Üç büyükler arasında evren sıralaması;
1-Naruto(Ayı yaratan, ayı ortadan ikiye kesen, ay boyutu meteor yaratan, şehir parçalayan, şehir havalandıran adamlar.)
2-One Piece-Bleach eşit olarak görüyorum.
Garp'ın antrenman için dağ patlatması, Law'un dağı kesmesi, Luffy'nin şehir merkezini uçurması, Ace 'in adanın yarısını(Emilmesine rağmen) saran ateşi vs. bir çok örnek sayılabilir.Bana kalırsa sıralama hax güçleri çıkartırsak(Genjutsu,logiaya hakisiz vuramama,hollowlara dokunamama falan) 1.Bleach 2.Op 3.Naru(Tabi 6 yolun Saninini gibi olan elemanları saymazsak)
Visionary düşüncesiyle her şeyi yapabiliyordu neredeyse savaşı tek kazanıyordu elemanHadi onu geçtim Bleachteki genel featlar Optakinden çok daha yüksek.Opta Gözle gözüken tsunami var mesela. Şu velet hitsugayanın 2 dakikasını alır durdurmak.Atıyorum Mihawkın kestiği kocaman bir dağ var mesela,Zaraki onun 10 katını 2 el kılıç kullanayım bari derken kesiyordu shikaisiz.Aizenin,Yamamotonun,Bachın ve 0. takımın başı elemanın güçlerinin dengi yok Opta.
Hadi visionaryyi geçtim Barraganı,Starkkı,Ulqiorrayı falan kim alacak düşünemiyorum cidden.Mesela Kizaruyu koyuyorum özelliklerine bakıyorum Ulqiorradan bile çok güçsüz gözüküyor.