Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasında Smoker Ne Kadar Güçlenmiştir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumda var olan kişiden kişiye değişir sözüne neden hiç bakmamışsınız ?
Size öyle gelmiş olabilir.
Bana Perona'nın yaptığı haraket gibi geldi.
Elle tutulur bi kanıtda ne yazıkki kişiden kişiye değişiyor.
Akainu'nu gören BB(2 meyveli) tayfasıyla kaçıyor, hiç düşünmeden hemde ama sorsan adam(Akainu) Yonkou gücünde değil, kişiden kişiye bu olaylar yorumlanıyor ve değişiyor. (sadece bi örnek konuyu bu tarafa kaydırmanın alemi yok)

İlk başta ve şimdide yazdığım gibi Luffy Enel'i yenmiştir ama Bu toplamda Enel'den daha güçlü olduğunu göstermez.
Law Smoker'i yenmiştir ama Bu toplamda Law'ın daha güçlü olduğunu göstermiyor.(Ben böyle görüyorum)
Burdan yapılacak çıkarım, Smoker'i Law'dan güçlü gördüğümdür.
Bakalım görelim Oda ne eyleceyek.

Kişiden kişiye değişir tabi herkesin kendi fikri, bana görede Akainu'nun magma yumruğunu sokması ile pek farkı yok, kolunu soktu ve söktü kalbini.

Yalnız Redterror, Law kolunu sokana kadar Smoker'ın ne üstünlüğünü gördün ki Smoker daha güçlüdür diyosun onu anlamadım.
Aksine Law Tashigi'yi, tayfasını bide gemisini haşat etti Smoker varken orada. Hatta haber vermesinler diye scan yaptı den den mushileride aldı.

Burda tatışılan kimin kimi yendiği ,kimin kimden güçlü oldugu değil ki yendiyse yenmiştir arkadaş hala bu vs konusuluyor ya adam kalbini aldı yendi nakavt oldu smoker daha neyini tartışıyoruz ki??
Birde Lawın ağzına piyangodan meyve düşmüşte saçma bir yeteneği yüzünden kazanmışta.O zaman bende şunu söylerim Smoker kazandığı bütün dövüşlerde meyvesinin saçma bir yeteneği yüzünden kazandı derim olay o raddeye gidecekse böyle basit bir düşünce olurmu?.Onepiece evreninde yenilgi yenilgidir bunun kalleşligi,adiliği yok fırsatını bulan indiriyor.

Smoker 2y kendini çok geliştirdiğini düşünmüyorum ama erken konuşuyoruz buda bi gerçek henüz bişey görmedik lawa yenildi bu adam ama böyle kolay yenilebilecek bi adam değil bana göre not olarak şunuda deyim lawı oda çok abartmış gibi geldi bana ne biliyim bu yeteneklerle bu adam yonkou olur .

Kişiye göre değişir bana bileyiğinin güçüyle yendiği gibi bi izlenim vermedi :)
Piyangodan Ağzına düşen meyvenin öylesine bi saçma yeteneği sayesinde yendi...
Çok saçma bir yorum piyangodan düşen meyve :D Oldu o zaman Akainu,Wb,Kizaru ya filan da piyangodan çıktı savunmayalım adamları güçlerini es geçelim nasıl olsa piyangodan düştü bilmiyoruz nereden geldiğini.Meyvenin içeriği bu arkadaş bu kadar basit Smoker yenildi Law hakkında kalp olaylarını filan bilmesine rağmen yenildi niye bu hazımsızlık onu anlamıyorum

WB'nin gücünü Akainu'nun gücünü o şekilde Düşünüyorsanız diyecek bişey yok :D
Bazı meyveler vardır bence baldan piyangodan güçleri vardır Bknz:perona,Law vesaire...

Law..... Yeni Dünyada Zamanı gelince harekete geçerim,Koltuğumu kaparım,Hesabımı ittifakımı yaparım Yonkou almaya çalışırım diyen biri, bana göre BB'nin bire bir ama Güç olarak ve Kareker olarak BB'den aşağıda kalacak biri.
Smoker.... Al benide Yeni Dünya'nın en ateşli yerine diyen gidip orda 2 yıl kalabilen ve üstüne mevki atlayan biri Hesapla kitapla fazla işi yok.

Law gibi birine Kredi vermem şahsen, çünkü yukarda bahsetiğim gibi BB'nin değişik :bilmem: bi böyle çakma versiyonu gibi gözüküyor ve ne yalan söyleyeyim aldığı her manga karesini boşa giden olarak sayıyorum çünkü sonucu zaten mangada mevcut.
Kid görmek ne bileyim Hawkins yada Drake gibi karekterleri görmek daha iyi gelir bana.
BB ile benzerliklerine bakarsak ciddi oranda benzeşiyorlar ama Law görünürde yaptıklarıyla karizma durduğu için şu anda parlama durumda, gerçi bu parlıklar Akainu'ya kadar gider(Bunu bi deyim gibi algılayalım illa Akainu gelecek demiyorum) :hhh: (Mutlu sonlar katılı)
Artık işte bu adamın etrafında Dünya dönmeye başlayacak dediğin kişiye doğru bi gelir(Ace) basar geçer, Yada bu adamda durdurulmaz artık dediğin kişiyi(BB) köpek gibi kaçırtır kendinden ve o parlaklık biter.
Çok uzun zaman geçmedi BB nickli üyelerin ve Avatarların bol olduğu dönemin üstünden :)

@Marco güzel bi soru... Şöyle yanıtlayayım ordaki gemi tayfalar yada vesaireler Smoker için avantaj değildi bana göre.
Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok Amiraller vs Tümen Komutanları iyi bi örnek.
Yada WB'nin Marine'den çok kendi tayfasındaki saçma karekterler(Squardo,Baba bize ihanet mi etti diyen embesiller,Dev gerizekali,Ace,BB) uğraşması gibi.

Kişisel görüştür ama Perona'nın saçma gücü ile Law'ın gücünü nasıl bir tutuyorsunuz hakkaten enteresan, Usopp bile karşı durabilmişti o olaya, üstelik b.haki zırhı ile o hayaletlerin yenilebileceğini düşünüyorum,
Law direk kalp söküyor, üstelik Akainu gibi gaddar olsa, kalbi aldığı gibi Smoker'ı orada öldürürdü, Perona'nın yaptığı sadece duygularla oynamak, fiziksel bir zarar veremiyor.
Söktüğü kalpleride hükümete yollamış, kalbi kaybettin mi artık geri alana kadar onların eline düşmüş oluyosun, kurtuluşunda yok, istedikleri zamanda öldürürler seni.

Dr.SkuLL

Bence çoğu arkadasın da dedigi gibi Smoker'ın tam potansiyel bir dövüşünü görmemiz gerek . En son yaptıgı Law ile dövüşünde dahi eski saldırılarını kullandı . Bu sebeple gücü hakkında bir yorum yapmak için daha erken . İns ileride daha uzun ve tam potansiyelle dövüşecegi bir sahne görürüz .

öncelikle seride gördugumz ve bildigimiz BB disinda herkes meyveeini yerkn yetenekleri hakkinda bilgi sahibi degildi bu is zaten piyango ama ne meyvesi oldugunu bilen kisilerin varligindan haberdariz. Arkadaslar Law a yenilen smoker a kimse gücsüz demiyor burda anlasalim. One piece evrenin yenilgi ve galibiyetler genel olarak istedigini elde etme olarak söyleyebiliriz. luffy croco ya 2 defa yenilmesine ragmen amacini gerceklestirmistir, enel de de ayni durum Lucci de de ayni durum vardir yani kisi amacladigi seyi yerine getirene kadar yenildi sayilmiyor. iste bu yüzden diger arkadaslar 2. bir raud bekliyor olabilirler ama smokerin yenilgisine lütfen mazeret bulmayin. Bu evrende yenilen kim olursa olsun hic duydunuz mu meyvesi olmasa yenerdim,zeki olmasa yenerdim diyen? Sadece daha guclu oldum mu derler ve gücsüzluklerini kabul ederler. 2. raunda yener yenmez o sizin yorumlariniza kalmis ama yenilginin mazereti olmaz

Tam gücle savaşmak değil arkadaşım...
Bazı meyveler var efor sarfetmiyorsun yumruk atmıyorsun yada herhangi X bişey 2 parmak haraketi ve adam karşında diz çökmüş tövbe istiyor.

Perona 2 hareket çekip kendinden 100 kat güçlü adamlara Var olduğum için bile özür dilerim dedirtiyor.
Law'da bir iki parmak hareketiyle kalp değiştirdi.
Ben bu 2 hareketi birbirleriyle aynı görüyorum.
Nasılki Luffy Perona'yı yenemeyecek biri olmasına rağmen Perona'dan güçlüyse Smoker'de Law'ı yenememesine rağmen Law'dan güçlüdür diyorum.
Bunu anlamak çok mu zor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık