jozu,marco ve ace amiral durdurabilecek oyalayabilecek adamlar.grandel ve reiperin düsüncesini toplayıp ikiye bölersek makul duruyor.
yani amiralleri yenemezler bu bariz,ama denklik iddaa edilebilir.
jozunun aokijiye yenilmesi,meyvesinin ona hiç bir avantaj saglayamamısından kaynaklandı

doflamingo muhtemelen,vucudunu ipleriyle kaplayıp,o iplere busoshoku yükledi,yani vucudunun dısında bir kabuk olusturdu.buna ragmen kalbi donma tehlikesi yasadı.
jozu garibim ise direk dikkati dagılmısken,aokijinin kendisine temas etmesine izin verdi,ve o dakikadan sonra koluna busoshoku yüklese bile, buzun hızlanmasıyla asık atacagını sanmıyorum,adamda dondurdu aldı kolu.
marcoya gelince,marco totalde jozudan daha güclü bir adam.yani jozu marcoyu vsde yense bile bu böyle.adam 3 amiralinde karsısına dikilip ayakta kaldı,savas boyunca,onigumo dikkati baska yerdeyken ve kizarudan korunurken,ona kairoseki takmasa kimse bir sey yapamazdı marcoya...sadece garp ve sengoku istisnası var onlarda pek etliye sütlüye karısmadılar.
bakın onigumo olayında,marco wbye yardıma giderken,kizarunun saldırılarından kacınıyor,aklı baska yerde,onigumo bir anda yanında bitti.ve sayısız kol avantajı var.o yüzden marconun hakkını yemeyin,gorosei bile onu ayırıp övdü.bütün yük adama bindi savasta daha ne yapsın
yani doflamingo,jozu,marco amiral dengi adamlar.doflamingo jozuya karsı üstünlük kurdu ama kıpırdatamadı bile,ayrıca ben dofun kesme gücünün hakili olsa bile,jozuda busoshoku bildiginden,pek bir işe yarıyacagını sanmıyorum.yani tamam tutar ama iş vsye gelince,jozu vurupta amiralden kan getiriyorsa,doftanda getirir.o yüzden 3 asagı 5 yukarı bu üç adamı denk görmek lazım.marcoyu ise az daha güclü bence.