Rurouni kenshin kesinlikle izlenmeliİppo izle, 75 + 1 + 1 + 26 + 25 bölüm toplam + filmler.
Rurouni Kenshin izleyebilirsin, 94 bölüm + ekstralar.
yu yu hakushoya başlamıştım ama sonra bıraktım tekrar başlayayım mı güzel mi sonu varmı?İnuyasha , 193 bölüm.
Yu yu hakusho, 112 bölüm.
khr başlamıştım sonra bıraktım sonu güzelse tekrar başlayabilirimYa Katekyo Hitman reborn unuttum ilk 20 bölümü sevilmez ama sonrası iyidir bu da 203 bölüm.
Ginga Eiyuu Densetsu başlamıştım da çok eski grafiklerden dolayı sarmadı pek uchuu kyodai de baktım o sarmadı açıkçası yu yu hakusho başlayıp bırakmıştım tekrar başlicam galiba ona son olarak saiki kusuo her bölüm farklı hikaye olduğu için pek tarzım gibi gelmemişti sonradan değişiyorsa başlayayımGinga Eiyuu Densetsu
Uchuu Kyoudai
Yuu Yuu Hakusho
Saiki Kusuo no Psi-nan
çok eski yaHokuto no ken.
başlamıştım ilk sezon bitmişti ama tekrar baştan başlayayım.Hajime no ippo'yu izleyebilirsin , cidden konusu ve karakter gelişimi çok iyi.
tam bunu izleyecektim remake yapıldığını duydum biraz birikince remake ile başlayacağım.Shaman King.
izledimSlam Dunk daha iyisi yok animeside mangasıda şaheser bundan daha iyisini izleyemezsin
tv de izlemiştim.Rurouni kenshin kesinlikle izlenmeli
Hmm tarzından anladığım kadarıyla Khr bitirmen iyi devamı gayet güzel bence. Yu yu hakusho bleache benzer onun daha eskisi, birde hxh beğendiysen bence onu da beğenirsin.yu yu hakushoya başlamıştım ama sonra bıraktım tekrar başlayayım mı güzel mi sonu varmı?
inuyasha kız animesi gibi geldiği için hiç bakmamıştım bile shounen tarzı varmı biraz içinde?
khr başlamıştım sonra bıraktım sonu güzelse tekrar başlayabilirim
Ginga Eiyuu Densetsu başlamıştım da çok eski grafiklerden dolayı sarmadı pek uchuu kyodai de baktım o sarmadı açıkçası yu yu hakusho başlayıp bırakmıştım tekrar başlicam galiba ona son olarak saiki kusuo her bölüm farklı hikaye olduğu için pek tarzım gibi gelmemişti sonradan değişiyorsa başlayayım
çok eski ya
başlamıştım ilk sezon bitmişti ama tekrar baştan başlayayım.
tam bunu izleyecektim remake yapıldığını duydum biraz birikince remake ile başlayacağım.
izledim
tv de izlemiştim.
Hmm... Yani bence eski olmasına rağmen sahneleri kendini izlettiriyor. Olmadı Jojo var birde. 100 bölüme yakındı sanırım oda.çok eski ya![]()
başlamıştım da çok eski grafiklerden dolayı sarmadı pekLegend of galactic heroes
ippo izlicem kenshini de tv de izlemiştimİppo izle, 75 + 1 + 1 + 26 + 25 bölüm toplam + filmler.
Rurouni Kenshin izleyebilirsin, 94 bölüm + ekstralar.
fma izledim ippo izlicemFMA izleyebilirsin. 100 bölüm değil ama yeterince uzun.
Hajime no İppo kesinlikle izle. Bence spor ve komediyi bu kadar iyi harmanlayan seri yoktur.
Bunların dışında aklıma gelen çoğu animeyi izlemişsin zaten.
ippo izlicem sao ilk sezon güzeldi iki pek sarmadı 3 falan izlemedim db ve fairy tail izledimzaten izlenebilecek olanları izlemişsin, 100+ bölüm olan çok fazla anime yok.
kaliteli bir ippo kalmış, belki sword art online, dragon ball, fairy tail de izlenebilir.
geride kalanlar tsubasa, pokemon, digimon, beyblade, sailor moon, yugioh falan.
haikyuu başlamıştım da çok sevemedim mha izledimHaikyuu 100 değil ama 85 bölüm son 1 sezonu daha çıkacaktı sanırım
Mha da uzundur en az 70 vardır
yapacak bişey yokAcının tatlı tebessümü. Dragon ball izle. Ama ilk 2 serinin çevirisi berbat ingilizcen varsa oradan izle yoksa türkçesini izleyebilirsin yine de. Altyazı kötü ama 15-20 anime izlediysen konuşmaları kafanda toparlıyorsun zaten. Ben kendim altyazı ve konuşmayı toparlayıp düzgün çevirili gibi anlayarak izlemiştim.
jojoya bakayımHmm... Yani bence eski olmasına rağmen sahneleri kendini izlettiriyor. Olmadı Jojo var birde. 100 bölüme yakındı sanırım oda.