Karakterlere önüne koydukları hedefi veren mangaka yav... Tabii ki de hedeflerine göre de değerlendireceğiz... dediğin hiçbir şey Kid'i, Zoro'nun üstüne koymuyor... O zaman ne bileyim Chopper falan da yonko'lardan dayak yese üstün mü olacak bu nasıl mantık? Resmen büyük başlardan dayak yedi, kolunu verdi diye karakter övülüyor... doğru bir yaklaşım değil bu... :dHayır, hayallerine göre değerlendirmiyoruz. Senin değerlendirmene göre güç istiyor, o zaman potansiyeli de iyi olmalı. Ama WB'ye bak. Adam aile istiyor ama zirve. Hayale göre baktığımızda da Mihawk'ın sözü var KK olmak beni geçmekten de zor diye. Öyle değerlendirince de Kid>Zoro oluyor yani.
Silüet bile değil büyük başlar Zoro için. Rüyasında dahi göremiyordur muhtelen onlarla kapıştığını. :/ Zoro'yu övme şeklinde şu 'el yumruğu yemeyen, kendininkini balyoz sanarmış.' Hani Kid, Zoro'nun ulaşmaya çalıştığı yere gitmiş, başarısız olmuş evet ama gitmiş adam. Zoro daha oraya gidemedi. Hani şey gibi düşün, adam kara kuşak sınavında başarısız olmuş, sen daha yeşildesin ama adam başarısız oldu diye dalga geçiyorsun. :/
Anladım... tahmin ettiğim gibi, tamamen Kid sevginden yazmışsın... Yoksa oturtacağına dair bir kanıt yok...Kingin hiç bir şeyini görmedik Usopp>King mi diyelim ? Ortada olan şeyleri görmeye gerek yok.
Apoo'ya vurdu da indirdi mi sanki? sonra zurnalandı yav... :dPica kesmiş
Komutan yaralayıp big memelerden istediğini çalmış. hainliğe rağmen sağ koluyla beraber Kaido ile vs atmış. Shankslara kol verip ittifak kurup tekrar dalmaya hazırlanmış. Şuan X Drake ve Zoro'nun 2v1 attığı Apoo'yu tek Punk Gibson ile yamultmuş. Zoro'nun aksine Kralın hakisine sahip. Luffy gibi sağ kolu da novalarda. Kid'in muhattapı Zoro değil; Luffy. Şuan çok büyük icraati olmasada Zorodan daha dolu ve sağlam bir kariyeri var. muhattap olduğu isimler yeter.
Hedef olarak da üstün zaten? Zoro'nun uzanamadığı ciğere pis demeye devam. :dKarakterlere önüne koydukları hedefi veren mangaka yav... Tabii ki de hedeflerine göre de değerlendireceğiz... dediğin hiçbir şey Kid'i, Zoro'nun üstüne koymuyor... O zaman ne bileyim Chopper falan da yonko'lardan dayak yese üstün mü olacak bu nasıl mantık? Resmen büyük başlardan dayak yedi, kolunu verdi diye karakter övülüyor... doğru bir yaklaşım değil bu... :d
Anladım... tahmin ettiğim gibi, tamamen Kid sevginden yazmışsın... Yoksa oturtacağına dair bir kanıt yok...
Apoo'ya vurdu da indirdi mi sanki? sonra zurnalandı yav... :d
Neyse dediğim gibi Kid'İn de bir numarası olmadığı için sıkıntı yok. Dayak yemek marifet değil... ayrıca Sağ kolu Zoro dan tek yedi...
Hedef dediğin asla başaramayacağı KK'lik mi? :dHedef olarak da üstün zaten? Zoro'nun uzanamadığı ciğere pis demeye devam. :d
O zaman hedefe göre değerlendirmemen gerektiğini kabul ediyon. :d WB aile. Çok üstün bir hedef mesela de mi? Djksks.Hedef dediğin asla başaramayacağı KK'lik mi? :d
O hedef peşinde koşan kaç korsan var, önemli olan ulaşmak... :d
Ne alakası var yav? Hedef ve konuma göre değerlendirdiğim için zaten... Luffy-Zoro-Kid diyorum? sjsjsO zaman hedefe göre değerlendirmemen gerektiğini kabul ediyon. :d WB aile. Çok üstün bir hedef mesela de mi? Djksks.
Konum olarak da üstün. Biri kaptan, biri sağ kol.Ne alakası var yav? Hedef ve konuma göre değerlendirdiğim için zaten... Luffy-Zoro-Kid diyorum? sjsjs
Wb ise KK olmak istemiyor zaten... ayrıca biz şu an hikayeleri bitmiş karakterleri okumuyoruz ve ayrıca ben Kid'i küçümsemiyorum zaten... Adamı yeni nesilin zirve üçlüsüne koyuyorum ama çok ilginç tepkiler alıyorum :d
Vaaovvv ama Kid gaptan kozu da geldi... Hawkins de kaptan reyiz? Apoo da kaptan? daha kaptan sayarım mesela Foxy de kaptan jsjsjsKonum olarak da üstün. Biri kaptan, biri sağ kol.
İşine gelmeyen gerçeklere ne alakası var deyip kaçma rica ediyorum. Hedef dedin hedefte de üstün, konum dedin konumda üstün. Şimdi de seri için hangisi daha önemli diyeceksin sanırım. :d