Len 1 aydır intim yok, yeni geldi hemen 15 dkya atıyorum bölümü, 2-3 seri bölümler gelecek. Kusura bakmayın şerefsiz şirket ya 

Hangi internet sağlayıcısı?Len 1 aydır intim yok, yeni geldi hemen 15 dkya atıyorum bölümü, 2-3 seri bölümler gelecek. Kusura bakmayın şerefsiz şirket ya![]()
TTnet alt yapısını kullanan millenicom adlı bir şirket, turkcelle geçtim zaten artıkHangi internet sağlayıcısı?![]()
Hani geliyordu 7. bölüm
Sende bir sorun olabilir. Ben telden hepsine girebiliyorum.Hani geliyordu 7. bölüm
4. Bölümden geçilebiliyor ama yine de bilgin olsun. 5. Bölüm Linkinde problem var, düzenlemen gerekiyor.
Aslında gelecekti, ancak atmadan bir kere daha düzenleyeyim diye geciktim bende pazartesiye kalsın dedim, linklerde bir problem yok gibi?Hani geliyordu 7. bölüm
4. Bölümden geçilebiliyor ama yine de bilgin olsun. 5. Bölüm Linkinde problem var, düzenlemen gerekiyor.
Ben de girebiliyorum o zamanda linkteki sorun girememekten ziyade ana sayfasına yönlendirdiği için düzeltmesini önerdim. Şu an düzgün.Sende bir sorun olabilir. Ben telden hepsine girebiliyorum.
Evet şu an düzgün 5. linkte.Aslında gelecekti, ancak atmadan bir kere daha düzenleyeyim diye geciktim bende pazartesiye kalsın dedim, linklerde bir problem yok gibi?
Bu animeyle ne alakası var çözemedim?