Benim orjinal animede en sevdiğim düello bu olabilir.Bu kapışma çok iyiymiş ben tvde yayınlandığı dönem kaçırmışım.One piecede iki tane arc bossunun sonuna kadar kapıştığını düşünün ölüm maçı mesela Enel ve Crocodile.Böyle şeyleri animede görmek zor olduğundan güzel.Bakura daha çok severdim ama Marik’in finalde yaptığı şey baya havalı aynı Exodia sahnesi gibi.
Atem ve Bakura’nın japonca seslendirmesi türkçesi kadar iyi değil bence.Hadi Bakura fena değil alışkın olmadığın için ama Atem’in ses ergen sesi gibi olmuş türkçe dublajdaki olgun ses tonundan eser yok.Kötü Bakura’nın Pegasus arcındaki türkçe dublajını da hatırlıyorum çok ürkütücüydü japonca ilginç bir şekilde çok daha az etkili.Benim orjinal animede en sevdiğim düello bu olabilir.
Ben türkçe dublajlı seriye çocukken denk gelmiştim televizyonda bu yüzden pek hatırlamıyorum ama bir göz atarım.Atem ve Bakura’nın japonca seslendirmesi türkçesi kadar iyi değil bence.Hadi Bakura fena değil alışkın olmadığın için ama Atem’in ses ergen sesi gibi olmuş türkçe dublajdaki olgun ses tonundan eser yok.Kötü Bakura’nın Pegasus arcındaki türkçe dublajını da hatırlıyorum çok ürkütücüydü japonca ilginç bir şekilde çok daha az etkili.
Pegasus ve Dartz'ın sesi çok kötü ya orijinalde. Özellikle Dartz'ınkinin kadın olduğu çok bariz. Yami Bakura ve Yami Yugi biraz daha olgun olabilirdi orijinalde.Atem ve Bakura’nın japonca seslendirmesi türkçesi kadar iyi değil bence.Hadi Bakura fena değil alışkın olmadığın için ama Atem’in ses ergen sesi gibi olmuş türkçe dublajdaki olgun ses tonundan eser yok.Kötü Bakura’nın Pegasus arcındaki türkçe dublajını da hatırlıyorum çok ürkütücüydü japonca ilginç bir şekilde çok daha az etkili.
Jojo da kapandı ki artık. Ah be ah...JoJo'ya mı kaldık.