Ooo Japonca demek. İyiymişEvet en heyecanlı yerinde gitti görüntü-ses. İngilizce altyazılı izledim, Japonca seslendirmenin yeri ayrı![]()
Ne işsizmişim yav 
Ooo Japonca demek. İyiymişEvet en heyecanlı yerinde gitti görüntü-ses. İngilizce altyazılı izledim, Japonca seslendirmenin yeri ayrı![]()
Ne işsizmişim yav 
Sağlam koordinasyon kurmuşsunOoo Japonca demek. İyiymişBen de İngilizce dublajlı sahneyi açtım sesini kıstım, Türkçe sesler devam ederken diğer taraftan da o sahneyi açıp izledim
Ne işsizmişim yav
![]()

İzledim hepsini yaAma güzel bir karşılaşmaydı, hiç izlemediysen tavsiye ederim. Ayrılışı da epey duygusaldı![]()
Ama o düelloyu bir daha izlemeyeceğim. Firavun yenilmemeliydi.Palladium Oracle Mahad var ya işteAynen. Canavarlar veya konuda sıkıntı yoktu ama animasyon güzelim filmi mahvetmiş. İzlerken zor takip edebildim. Keşke eski stille yapsalardı :/
Bu arada her filmde yeni bir Blue Eyes görüyoruz valla. Ayıptır. İnsan birazda Dark Magician'a yeni şeyler çıkarır![]()
Zaten Mahad ölünce Dark Magician olarak doğuyor. Yani ikisi aynı kişi.Peki o zamanİzledim hepsini yaAma o düelloyu bir daha izlemeyeceğim. Firavun yenilmemeliydi.
Sorun yenilmesi değil öbür aleme gitmesiPeki o zamanBenim için kimin yendiği fark etmiyor. Çekişmeli bir düello hoşuma gidiyor. Yugi vs Kaiba gibi.
Kalbimizdesin Atem 
AynenSağlam koordinasyon kurmuşsun![]()

Haklısın o vardıİzledim hepsini yaAma o düelloyu bir daha izlemeyeceğim. Firavun yenilmemeliydi.
Palladium Oracle Mahad var ya işteZaten Mahad ölünce Dark Magician olarak doğuyor. Yani ikisi aynı kişi.
Olsun daha fazla Dark Magician isteriz
Yaşasın Dark Magician 

Dark Chaos Magician da var animedeAynen
Haklısın o vardıOlsun daha fazla Dark Magician isteriz
![]()
Yaşasın Dark Magician
![]()
O da sayılır bence. Filmlerde belki vardır başka.Ooo efsane ya o. Pegasus'u bitiren canavarDark Chaos Magician da var animedeO da sayılır bence. Filmlerde belki vardır başka.
Pyramid of Light'da Sorcerer Dark Magician var bir de. İki spellcaster canavarının birleşiminden oluşuyor. Oyunda da var hatta. Şaka maka baya varmış 
Duygulandım