Ben de ilk tur Toon World'ü yok ettiğim ve benim can puanım 5400, Pegasus'un ki 1500 olduğu halde yenildim. Kartların kalbi. :/40'lık Pegasus'u çizgi dünyasını yok etmeden ilk düelloda yendim, kartların kalbine inanarak tabiiilk elim sağlam geldi.
Ben de ilk tur Toon World'ü yok ettiğim ve benim can puanım 5400, Pegasus'un ki 1500 olduğu halde yenildim. Kartların kalbi. :/40'lık Pegasus'u çizgi dünyasını yok etmeden ilk düelloda yendim, kartların kalbine inanarak tabiiilk elim sağlam geldi.
İlk oyunda benim 1500 canım vardı, summoned skul ile saldırmıştı. Fotoğraf görünüyor mu? Telefondan attım, koyu mavi bir şey görüyorum sadece.Ben de ilk tur Toon World'ü yok ettiğim ve benim can puanım 5400, Pegasus'un ki 1500 olduğu halde yenildim. Kartların kalbi. :/
Orada kullandığın isim ne? Ekleyim, düello yapalım. 4-5 gündür kimseyle düello yapmadım.30 lvl Pegasus'a yenilip 40 lvl halini yendim. :S
Ha bu arada bunda arkadaş ekleyip vs atabiliyormuyuz?
Stage 15 geçince yugi başladıysan kaiba kaiba başladıysan yugi görevleri gelir onları yapınca gelicek sana.Herkeste görüyorum, bir tek ben de Kaiba kapalı sanırım.Nasıl açabileceğimi bilen var mı?
Bende 3 kere kaibayla yendim =) desteni40'lık Pegasus'u çizgi dünyasını yok etmeden ilk düelloda yendim, kartların kalbine inanarak tabiiilk elim sağlam geldi.
Ekleme: Ardı ardına iki defa yenince düşündüm acaba destem çok mu iyi?
![]()

Sağ ol. Çok kafama takılmıştı gereksiz yere.Stage 15 geçince yugi başladıysan kaiba kaiba başladıysan yugi görevleri gelir onları yapınca gelicek sana.