Üye silindi 5781
Yok artık , bugün abimle başladım. İlk ygopro oynadık şimdi duel link geçtim. Bi' ara kapışalımYok mu devam eden?
12. KOG destem Witchcrafter
Yok artık , bugün abimle başladım. İlk ygopro oynadık şimdi duel link geçtim. Bi' ara kapışalımYok mu devam eden?
12. KOG destem Witchcrafter
Olur tabii oynarızYok artık , bugün abimle başladım. İlk ygopro oynadık şimdi duel link geçtim. Bi' ara kapışalım
Yalnız değilsin ben de aynı biliyordumAylardır girmiyorum neler gelmiş neler Zexal gelince belki bakarım.
Bu arada ben Zeksal diye okuyordum Zeal diye okunuyormuş. X okunmuyormuş.
Xyz de iksiz diye okunuyor Zaten boşuna y ve z küçük değil.Yalnız değilsin ben de aynı biliyordum
Aynen Telaffuzu da ekşizı falandı yanlış hatırlamıyorsam.Xyz de iksiz diye okunuyor Zaten boşuna y ve z küçük değil.
Önümüzdeki ay gelebilir. Geleceği bilgisi sızdırılırsa(muhtemelen bu ay sonunda) haber veririm.Zexal gelsin öyle oynarım. Bir türlü hevesim gelmiyor oynamaya şu sıralar
Japoncası Ekushîzu. Zaten Japonlar böyle şeyleri alıp Japoncaya uyarlıyor.Aynen Telaffuzu da ekşizı falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Aynen oydu. Uyarlamasını geçtim bir de her kelimeyi uzatmaları yok mu beni benden alıyorJaponcası Ekushîzu. Zaten Japonlar böyle şeyleri alıp Japoncaya uyarlıyor.
Ben 3. yıl için Zexal bekliyordum zaten. Bu yüzden DSOD görünce pek mutlu olmadım. Yinede bu yıl güzel kartlar geldi oyuna, onları görünce bir hırsla oynamıştım bir kaç sefer.Anladım. Zexal'i ben de heyecanla bekliyorum. Synchro iyi hoşta gına geldi artık :/
Muhtemelen önümüzdeki ay. 2. 3. hafta gibi tanıtılsa 25-30 arası yüklenebilir.Önümüzdeki ay gelebilir. Geleceği bilgisi sızdırılırsa(muhtemelen bu ay sonunda) haber veririm.
Ygopro'daki bulmacalar çok eğelenceli ya içine çekiyor adamı Nickin de ekleşelim. Ayrıca Duel Links ID'm: 836-508-877Yok artık , bugün abimle başladım. İlk ygopro oynadık şimdi duel link geçtim. Bi' ara kapışalım