Bir Mihawk vs Shanks flashback'ine bakar.Şu shanks balonunun patlayacağı günleri dört gözle bekliyorum.Ne abartınız arkadaş ya.

Bir Mihawk vs Shanks flashback'ine bakar.Şu shanks balonunun patlayacağı günleri dört gözle bekliyorum.Ne abartınız arkadaş ya.
Adam Yonkou. Bir elin parmağına varmıyorlar.Şu shanks balonunun patlayacağı günleri dört gözle bekliyorum.Ne abartınız arkadaş ya.
Top 4 ün içinde biliyorum da diğer yonkouları kontrol ediyo falan tarzı yorumlar görüyorum.Ya gitsin öyleyse kk olsun.Neyi bekliyor bu adam.Ölümünden mutluluk duyacam.Bekliyorum pusudaAdam Yonkou. Bir elin parmağına varmıyorlar.
Tabi herkesin düşüncesi başkasına abartı gelebilir. Ancak diğer karakterleri abartmaktan iyidir.
Çok abartmışlar saçmalık.Top 4 ün içinde biliyorum da diğer yonkouları kontrol ediyo falan tarzı yorumlar görüyorum.Ya gitsin öyleyse kk olsun.Neyi bekliyor bu adam.Ölümünden mutluluk duyacam.Bekliyorum pusuda![]()
O ihtimal hep var zaten.Ya da zehaha![]()
Dünyanın en güçlü adamı "Whitebeard" neden KK olmamış veya şuan Dünyanın en güçlü yaratığı olarak kabul edilen "Kaido" niye KK olmuyor?Top 4 ün içinde biliyorum da diğer yonkouları kontrol ediyo falan tarzı yorumlar görüyorum.Ya gitsin öyleyse kk olsun.Neyi bekliyor bu adam.Ölümünden mutluluk duyacam.Bekliyorum pusuda![]()
Bir yonkoyu abartmaktan doğal ne var serinin 4 büyük zirvesini abartmayacazda kimi abartacağız.
Dünyanın en güçlü adamı "Whitebeard" neden KK olmamış veya şuan Dünyanın en güçlü yaratığı olarak kabul edilen "Kaido" niye KK olmuyor?
Wb ilgilenmediği söyledi zaten.Kaidonun da gücü yetmiyor.Eski azmanlar kadar gücü yok.Bir yonkoyu abartmaktan doğal ne var serinin 4 büyük zirvesini abartmayacazda kimi abartacağız.