Silinmiş Üye
Süleyman Demirel üniversitesi Hukuk gelmiş. Seni şikayet edecem olum daha da beni korkutamayacaksın ?@Chris naptın Konya Hukuk geliyor mu?
Süleyman Demirel üniversitesi Hukuk gelmiş. Seni şikayet edecem olum daha da beni korkutamayacaksın ?@Chris naptın Konya Hukuk geliyor mu?
Boş yapma Vega, Lotr izle.Süleyman Demirel üniversitesi Hukuk gelmiş. Seni şikayet edecem olum daha da beni korkutamayacaksın ?
Konya'da 3 üniversitenin de Hukuk fakültesi var. Konyada hukuk mu tercih etmiş arkadaş?Kazanan arkadaşlar için hayırlı olsun diyelim. Diğer arkadaşlara da ilerideki sınavları için başarılar dilerim.
@Chris naptın Konya Hukuk geliyor mu?
Süleyman Demirel üniversitesi Hukuk gelmiş. Seni şikayet edecem olum daha da beni korkutamayacaksın ?
Bir üniversiteden mezun olup ikinci üniversitesini kazananlar için.Nasıl yaw, ikinci kayıtlarda derken ?
Umarım bu sene öyle olmaz. Belki üniversiteden üniversiteye de değişiyordur.Hoaydaaaa, bileti alalım o zaman![]()
İkinci kayıtlarda geçen senelerde kayıt online olmuyormuş. Umarım bu sene olur. Ta İzmir'e gidemem şimdi. xd
Olamaz. Olamaz dedim...İkinci kayıtlarda geçen senelerde kayıt online olmuyormuş. Umarım bu sene olur. Ta İzmir'e gidemem şimdi. xd
Belgeleri başka biriyle göndersek olutor mu ki acaba? xdOlamaz. Olamaz dedim...