koramirallerin hiçbirinden amiral olmaz.bu adamlar zaten haki ve bedensel kabiliyetlerde sınırdalar daha ne kadar yükselicekler,meyve gücleri olsa geliştirseler tamam diyecegim ama sadece onigumoda oda büyük ihtimal örümcek zoanı var.
momonga zaten g-1 in bası su an,vergoda g-5 in bası olarak atanmıs.bunlar amiral olamazlar.üstelik momonga daha hancock karsısında diz cöküyor.yanında dalmatianla id basmıs gelmiş yarı ölü luffy zor durduruyorlar.o kapasiteyle amiral oluyorlarsa coby gelmiş gecmiş en büyük denizci olur.belki yinede olur
neyse sonuc olarak robin dediki denizciler içinden sadece 3 kişi bu rütbeyi aldı.daha fazlada olabilirdi ama alabilen yok.garpta istememiş,sengoku ve kongta terfi etmiş.şimdi koramiraller yeni dünya kaptanlarıyla zor kapısırken,nasıl amiral olabilirler ? hepsi ezik tiplerle dövüstü.sadece oniguma kizaruya yardım etti marcoda ordada,kizaru + onigumo = marco hesap edin
o yüzden görmedigimiz bir koramiral yada dünya hükümetinin diger birliklerinden ekstra bir adam cıkabilir,hersey e.odanın elind eben en az 1 tane yeni amiral olacagını düsnüyorum.gönlüm magellanı istedi oda idde tıkıldı kaldı.bir yandanda ccnin gücünü görünce magellan bile amiral gücünde degilmiş diyorum.adamlar dövüsmüşler adanın iklimi degişmiş.su anki koramirallerin bildiklerimizn her birini luffy mahveder ee nerde amirallikleri ?