ilk gün: ahmet , mehmet , ayşe , fatma , nur adlı yarışmacılar katılıyor. Ahmet pişiriyor. Sofra da klasik yorumlar. Mehmet: Ana yemeğini beğendim , tatlısı fena değildi , salata güzeldi , çorbası kötüydü , ara sıcak idare ederdi. Ahmet beye puanım 4 . - Ben : wtf herşeyini beğendin 6 vereydin bari.
Ayşe: Yemekler rezaletti misafir pervarliğine puanım : 4. - wtf hiç bişey beğenmedi 4 verdi noluyor ???
Fatma: yemekler orta düzeydi beklentiyi karşılamadı puanım:4 . -lan bu nasıl bir program herkes 4 veriyor
Nur: ( ilk günün safı ) Valla güzeldi yemekler ben doydum puanım:5. - kızım bunlar seni yalan eder az ver az
her hafta her gün kişiler değişmesine rağmen verilen puanlar hep aynı
))
Ayşe: Yemekler rezaletti misafir pervarliğine puanım : 4. - wtf hiç bişey beğenmedi 4 verdi noluyor ???
Fatma: yemekler orta düzeydi beklentiyi karşılamadı puanım:4 . -lan bu nasıl bir program herkes 4 veriyor
Nur: ( ilk günün safı ) Valla güzeldi yemekler ben doydum puanım:5. - kızım bunlar seni yalan eder az ver az
her hafta her gün kişiler değişmesine rağmen verilen puanlar hep aynı

güllaç yaptı diye suçladılar ya la. Neymiş kolaymış kardeşim tadı güzelse makarna da yapsın valla bu ne çekememezlik yine verdiler 3 puan 4 puan