roger ve wb yoksa garp var kardeşim.wbnin ölüsü yonko ediyor,az zorlasa 2 amiralle dövüsücek.garpta yaslılık var ama herkez göz ardı ediyor.bu adam rayleigh gibi karıya kıza dalmamıs.zephry gibi kol kaybetmemiş.wb gibi kalbinden hasta çöktümü kalkamamazlık etmiyor.adam zinde,bir zıpladı saniyede caktı yumrugu marcoya formuda yerinde.haliylen güc kaybetmiştir ama yonkolardan yinede güclüdür bence.
ona yakın gücü olabilecek adamlar oglu dragon ve shanks.teach gitsin kumdan kale yapsın.gücsüz ve ezik oldugu için e.oda acıdıda iki meyve verdi ona.shanks,garp dururken digerlerine güclü denmez.adamlar saf güc meyve canavarı degiller,gercek canavarlar.
dragonun ise durumu belirsiz.ama bu adam devrim ordusunu yönetse ne olur,yönetmese ne olur.babası garp,oglu luffy gücleri ortada.houshoku haki kanlarından gelen bir güc.ivankov acıkca söyledi.birde bu adamda düsünülen gibi rüzgar logiası veya hava parameciası varsa shanksıda asabilir bence.sonra kuma ve ivankovun yetenegini görünce,dragonun yonkolardan daha güclü olabilecegi kanaatine vardım çünkü dünyaya meydan okuyan gücün komutanları, shicbukailerle denk ve herkez devrim ordusundan degilde, dragondan korktuguna göre bu adam, wbnin tayfasını cıkarttıgı gibi cıtayı yüksege cekiyor olmalı gücüyle.
shankste rahatlıkla birinci olabilecek bir adam.geldi gösterdi.bitirin savası dedi bitirdiler.wbye kılıc cekti tek koluyla wbnin bisentosunu karsıladı.akainuyla her carpıstıgında agır basan wb,shanksle denk vurustu gitti gök yarıldı.teach dünyayı yıkıcam cag benim dedi.shanks gel kocum güreselim dedi,yemez daha zamanı gelmedi dedi
ben oyumu garpa verdim ama kesinlikle garp yaslandı gücten düstü diyeniniz varsa,zannetmiyorum cok düssün ama o zamnda ya dragon ya shankstır cok cekişmeli olur bu üçü arasında bence