Boşuna değil tabii xdSenin nick neden Perona ben şimdi çözdüm![]()
içimden geçirdim birgün başıma geleceğini biliyordum ama keşke burda gelmeseydi dedim. bağırıp çığlık atmak yerine o an buz gibi bir sakinlik geldi ne olacaksa olsun dedim ve tuvalet fırçasının ucundan tutup geri yerine azıcık bir zorlanmayla geri kaydırdım ve sonrasındada birşey olmadı. bu olaydan sonra daha önce türlü paranormal olaylar yaşamış biri geldi evimize gördüğünü ve onlarla konuşabildiğini iddaa etmişti çok daha öncesinde bizim evde birşey varmı diye sorduğumuzda salonun köşesine bakıp birkaç saniye düşündü ve afallayıp yok demişti o birkaç saniye boşluğa bakıp sonrasında yok demesi bizi epey ürkütmüştü 
Sene 2019 işte bu ocak zamanları ailem bir arkadaşlarına oturmaya gitmişti.Akşam vakti saat 9 falan odamda oturuyorum.Birden salonun kapısının açılıp kapandığını duydum.Başta çok umursamadım.Sonra baktım baya baya devam ediyor.Hırsız girdiyse diye korktum.Çıktım odamdan bakmak için salona gittim.Tam o an bi baktım benim odamın kapısı kendi kendine açılıp kapanmaya başladı.Direkt montumu ve telefonumu alıp evden çıkmıştım.Saat 11'e kadar annemleri dışarıda beklemiştim 
Rüzgardır belki.?Demin bir arkadaşla konuşurken hatırladım.Buraya da yazayımSene 2019 işte bu ocak zamanları ailem bir arkadaşlarına oturmaya gitmişti.Akşam vakti saat 9 falan odamda oturuyorum.Birden salonun kapısının açılıp kapandığını duydum.Başta çok umursamadım.Sonra baktım baya baya devam ediyor.Hırsız girdiyse diye korktum.Çıktım odamdan bakmak için salona gittim.Tam o an bi baktım benim odamın kapısı kendi kendine açılıp kapanmaya başladı.Direkt montumu ve telefonumu alıp evden çıkmıştım.Saat 11'e kadar annemleri dışarıda beklemiştim
![]()
Keşke rüzgar olsa ya xd Camlar açık değildi ki hsjsjsjjsRüzgardır belki.?
![]()
O zaman kesin hayalettir. ?Keşke rüzgar olsa ya xd Camlar açık değildi ki hsjsjsjjs