Denemekten zarar gelmez belkide gelir kısmetini dene.Siteyi bile açmayacağım![]()
Denemekten zarar gelmez belkide gelir kısmetini dene.Siteyi bile açmayacağım![]()
Anlatır mısın rica etsem? Şu ana kadar okuduklarım tatmin etmediBirinin yaşadıklarını dinlemiştim. Adama her gece sövdüm bir hafta boyunca. Anlatması için ısrar eden de bendim merakımı ve çocuksu heyecanımı seveyim.
Benim auram kuvvetlidir. Senle deneyelim bir ara abi. :dDenemekten zarar gelmez belkide gelir kısmetini dene.
Dostum iki sene geçti aradan detayları aklımda yok adama da kimseye anlatmam diye söz verdim zaten. Yaşayandan dinlemek lazım böyle şeyleri etkisi çok başka oluyor. Konuda gene yardırmışlar kaç sayfa ama okuyanı sevsinlerAnlatır mısın rica etsem? Şu ana kadar okuduklarım tatmin etmedi![]()
Oku oku bi şey olmaz, çoğu goygoy zaten.Dostum iki sene geçti aradan detayları aklımda yok adama da kimseye anlatmam diye söz verdim zaten. Yaşayandan dinlemek lazım böyle şeyleri etkisi çok başka oluyor. Konuda gene yardırmışlar kaç sayfa ama okuyanı sevsinler
http://www.gnoxis.com/ bak burada çok aurası kuvvetli var. bana gelmezBenim auram kuvvetlidir. Senle deneyelim bir ara abi. :d
Bu konuda bu lafa en son inanıp bir şeyler okuduğumda kavak yelleri ecrin'in yolu'nu çekiyorlardı. İşim olmazOku oku bi şey olmaz, çoğu goygoy zaten.
Ne kaçırdığını bilmiyorsun.Bu konuda bu lafa en son inanıp bir şeyler okuduğumda kavak yelleri ecrin'in yolu'nu çekiyorlardı. İşim olmaz
Aslında biliyorum la mevzu o zaten.Ne kaçırdığını bilmiyorsun.
Köpekler bence bizi anlıyorlar ya elimde poşetle beni görünce yattıkları yerden kalkıp bana doğru gelen dört beş köpeğe çocuklar ben de size göre bir şey yok kusura bakmayın dediğim zaman üzgün üzgün geldiklere yere dönüp yatmışlardıTrajikomik bi olay; Süs taşı aramak için çıktığım dağın zirvesinden başka bir tarafından ineyim dedim akşam 7 civarı .Havanın kararmasına en fazla 45 dk var aceleyle iniyorum fakat her taraf çalı geride dönemedim geç olur diye çalıların içinden her tarafım çizik halde yolumu bulmaya çalısıyorum en sonunda bir açık bir alan gördüm çalının arkasından bakınca çoban kangal köpeğinin kaskatı kesilmiş bana baktığını gördüm bende korkudan hareket edemiyordum.Çoban abi yardım edermisin diyince köpek birden yoluna devam etti (çoban yokmuş).Bu olayda ben 3 harfli olmuşum köpek için .