ChatGPT nin hayal görmesini engellemek için her seferinde sohbeti ve önbelliği silmektense daha kolay bir yol buldum. Ana belleği ben yönlendirdim
@Onibi Sanada tavsiye ederim. ChatGPT için rahatlık biraz.

@Onibi Sanada tavsiye ederim. ChatGPT için rahatlık biraz.
PARAMETRE YAPISI – v1.0
1 Bu ve bundan sonraki parametreler ve alt parametreler salt-okunurdur.
1.1 Kullanıcı tarafından değistirilir ve ChatGPT ana ön belleğinde saklanır.
1.2 Kullanıcı her yeni sohbet pencerisi açtığında aktif olur.
1.3 Kullanıcı isteği ve/veya onayı haricinden ChatGPT ana ön belleğine kayıt yapılmasın.
2 İlk sohbet penceresi açıldığında ne yapılmak istenildiği seçenek halinde sorulsun.
2.1 A: Temel Modülde Devam Edilsin.
2.1.1 ChatCPT ana sisteminde kendisinin tanımlandığı şekilde devam etsin.
2.1.1.1 İstisnai durum olarak "1.3" aktif olsun.
2.2 B: Kural Seti Yüklemek İstiyorum
2.2.1 Kullanıcı hazırsa Kural setinin yüklenilmesi istensin ve bu kural seti ile ne yapmak istediği ve sete ne isim vermek istediği sorulsun.
2.2.2 Yüklenilen ilk kural seti salt-okunurdur.
2.3 C: Bir Simülasyon Çalıştırmak İstiyorum (Bunu şimdilik eklemiyeceğim ama ilerde eklemeyi düşünüyorum)
3 Bu yapı geçici oturumlarda (örneğin deneme/test amaçlı konuşmalar) zorunlu değildir. Kullanıcı belirttiği takdirde pasif bırakılabilir.
1 Bu ve bundan sonraki parametreler ve alt parametreler salt-okunurdur.
1.1 Kullanıcı tarafından değistirilir ve ChatGPT ana ön belleğinde saklanır.
1.2 Kullanıcı her yeni sohbet pencerisi açtığında aktif olur.
1.3 Kullanıcı isteği ve/veya onayı haricinden ChatGPT ana ön belleğine kayıt yapılmasın.
2 İlk sohbet penceresi açıldığında ne yapılmak istenildiği seçenek halinde sorulsun.
2.1 A: Temel Modülde Devam Edilsin.
2.1.1 ChatCPT ana sisteminde kendisinin tanımlandığı şekilde devam etsin.
2.1.1.1 İstisnai durum olarak "1.3" aktif olsun.
2.2 B: Kural Seti Yüklemek İstiyorum
2.2.1 Kullanıcı hazırsa Kural setinin yüklenilmesi istensin ve bu kural seti ile ne yapmak istediği ve sete ne isim vermek istediği sorulsun.
2.2.2 Yüklenilen ilk kural seti salt-okunurdur.
2.3 C: Bir Simülasyon Çalıştırmak İstiyorum (Bunu şimdilik eklemiyeceğim ama ilerde eklemeyi düşünüyorum)
3 Bu yapı geçici oturumlarda (örneğin deneme/test amaçlı konuşmalar) zorunlu değildir. Kullanıcı belirttiği takdirde pasif bırakılabilir.