Bir de yengesi olmayaydı iyiydiYamato büyük ihtimal Luffy için yaratılan bir karakter.![]()

Bir de yengesi olmayaydı iyiydiYamato büyük ihtimal Luffy için yaratılan bir karakter.![]()
yenge ne alaka?Bir de yengesi olmayaydı iyiydi![]()
Ace muhabbetlerinden dolayı öyle dedim.yenge ne alaka?
Birinin 70 tane çocuğunda var birinde çıkıyor, Dragon2un bildiğimiz kadar 1 tane evladı var onda çıkıyor, Roger'ın evladında çıkıoyr, Garp'da da varmış. Çok bariz yani boş yapmsaın Oda, ya da kendi dediğine göre hikaye çizsin. Yamatoda da olma ihtimali çok yüksek(Kaido'da olduğunu varsayarak diyorum tabii bunu)Her ailede aynı şeyin olacağını pek zannetmiyorum.
Shanks | Monkey D. Luffy | Silvers Rayleigh | Boa Hancock | Edward Newgate † |
Portgas D. Ace † | Donquixote Doflamingo | Chinjao | Charlotte Linlin | Charlotte Katakuri |
Kozuki Oden † | Eustass Kid | Sengoku | Kaido | Gol D. Roger † |
ben de olmadığını düşünüyorum ama hancocktan daha üst bir ligde olduğu kesin...Bu haki şimdiye kadar
karakterlerinde gözükmüş.Yani tabloya bakıyorum sonra Yamato'ya bakıyorum
Shanks Monkey D. Luffy Silvers Rayleigh Boa Hancock Edward Newgate † Portgas D. Ace † Donquixote Doflamingo Chinjao Charlotte Linlin Charlotte Katakuri Kozuki Oden † Eustass Kid Sengoku Kaido Gol D. Roger †
Yamato iyi çar da bu ligte değil yahu , H.Haki farklı bir seviye.
Hepsi o kadar özel karakterler ki ? Chinjao biraz sırıtıyor bence.Bu arada Doflamingo'ya lookBu haki şimdiye kadar
karakterlerinde gözükmüş.Yani tabloya bakıyorum sonra Yamato'ya bakıyorum
Shanks Monkey D. Luffy Silvers Rayleigh Boa Hancock Edward Newgate † Portgas D. Ace † Donquixote Doflamingo Chinjao Charlotte Linlin Charlotte Katakuri Kozuki Oden † Eustass Kid Sengoku Kaido Gol D. Roger †
Yamato iyi çar da bu ligte değil yahu , H.Haki farklı bir seviye.