Ne kadar kötü bir şey olduğunu daha önce deneyimlediğim için. jshjsh :dd.dSen niye girmedin yav iddaaya![]()
Sana Zoro avatarı çok yakışırdı yaNe kadar kötü bir şey olduğunu daha önce deneyimlediğim için. jshjsh :dd.d
Şaka bir yana Wano'nun son bölümlerine yakın fark edince konuyu gerek duymadım. Ama elde olan verilerle ben de gelir derdim ki bölüm yorumlarında da demiştim. :dd.
JPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasınBence yetişkin halini kullan. En azından böyle gideri var.
![]()
İlki daha iyidi yavJPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasın![]()
Sevmediğimiz karakter seçilmiyor mu :dd.d Garp-Shinobu-Doffy dışındakilere nötrüm. Gerçi benimki sevmemekte değil kızgınlıkta neyse yine de ceza olması için 3ünden biri olmalı.Sana Zoro avatarı çok yakışırdı ya![]()
Rica ederim. Böyle daha iyi oldu profilin.JPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasın![]()
Banlı değil mi oTiksav yine ortalıkta yok. Bütün köyü dolandırıp İstanbul'a kaçan Şener Şen karakterleri gibi.
Banlı değil mi o
herşeyi önceden hissedip gitti, insan uyarır bari.Banlı değil mi o