Dof'a nerede laf atmışım yavYa sen bir konuşma ya bu forumda arka plan da kalan Law fanları var aynı anda hem Dof a laf atıp hem Law a laf atmayı nasıl başarıyorsun.![]()

Dof'a nerede laf atmışım yavYa sen bir konuşma ya bu forumda arka plan da kalan Law fanları var aynı anda hem Dof a laf atıp hem Law a laf atmayı nasıl başarıyorsun.![]()
Sonradan değiştirmiş.Görmedim.4 olsun o zamanAdam 3 demiş zaten yahu.
Sende de bir devrim yapacağım :/
Daha zor olduğunun farkındayım. O yüzden 3 kişi çıkıyor zaten. Gidişata bakalım. Gerekirse dört kişi çıkarırım ben. Gerek görmeme sebebim burada iki oy hakkı varken bile Luffy karşısında ezildiler. Final daha sağlam. Orada oy alamama ihtimalleri bile var.Naif Zoro fanları adına talepte bulunuyorum. Zoro fanları hakkaniyetlidir. Bu yarı final diğerinden zor olmuş.
Luffy'e denk giden biri yok en azından. Öteki ankette iki kişi hemen hemen denk gidiyordu. Ama zor olduğunu kabul ediyorum. Oy verieken ben bile zorlandım.Oy Doflamingo da buradaymış. Bu anketteki isimler çok sağlam olmuş ama dostum.
3 kişi çıkacak zaten@Mercury Öteki ankette o kadar kişi ile 2 kişi çıktıysa burada en az 3 kişi çıkmalı..
Alınma ama bir laf vardır ya yüz verdik astarını istiyor diye o konumdasın şu anSonradan değiştirmiş.Görmedim.4 olsun o zaman![]()
3 hakettiğimizdi.4 ise isteğimizAlınma ama bir laf vardır ya yüz verdik astarını istiyor diye o konumdasın şu an![]()
Listeye baktım oylarıma layik aday bulamadım ben napim. Mingo fanıyız ama Law kalbimiz deDof'a nerede laf atmışım yavAsıl sen hem Law'a hem Dof'a nasıl oy atabiliyorsun. Rosinante ile Dof'un aynı anda fanı olmak gibi bir şey bu
Kişilik çatışması yaşayacaksın bak.
Sen ne istiyorsun benden git devrimini yap dedim işteAdam 3 demiş zaten yahu.
Sende de bir devrim yapacağım :/
Bende dört kişinin çıkmasını istiyorum ama işime duygularımı karıştırmıyorum mesela3 hakettiğimizdi.4 ise isteğimiz![]()