Nico Robin 22 Tem 2017 #35 Bu kadar kişi arasında ben bile Robin'e oy kullanamayacaktım neredeyse Bu anket fazla zor olmuş baştan yapalım
Bu kadar kişi arasında ben bile Robin'e oy kullanamayacaktım neredeyse Bu anket fazla zor olmuş baştan yapalım
Mercury 22 Tem 2017 #37 Gençler ölüm grubu falan diyorsunuz da yarı finalde olduğumuzun farkındasınızdır umarım. Bu arada #OylarCrocodile'a
Gençler ölüm grubu falan diyorsunuz da yarı finalde olduğumuzun farkındasınızdır umarım. Bu arada #OylarCrocodile'a
Alpamis 22 Tem 2017 #39 Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana. @Mercury
Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana. @Mercury
Sogotoh 22 Tem 2017 #40 Alpamis dedi ki: Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla ... 12 kişi olacaktı hata sonucu 9 kişi oldu önceki. Bu da 15 kişi olmak zorunda kaldı. Ondan bu anket daha baba duruyor. Kayırma yok bence bu sebepten.
Alpamis dedi ki: Yalnız diğer anket bunun yanında sönük kalmış. Sanki birileri özellike Zoro'yu kayırmış gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla ... 12 kişi olacaktı hata sonucu 9 kişi oldu önceki. Bu da 15 kişi olmak zorunda kaldı. Ondan bu anket daha baba duruyor. Kayırma yok bence bu sebepten.