Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Xebec'in Sonu

Xebec'in Kaderi

• Anlatıldığı gibi öldürülmüştür.

Kullanılan: 10 20.8%
  • Imu öldürmüştür.

Kullanılan: 1 2.1%
  • Adayla birlikte yok olmuştur.

Kullanılan: 12 25.0%
  • Intihar etmiştir.

Kullanılan: 6 12.5%
  • Halen hayattadır.

Kullanılan: 14 29.2%
  • Diğer (belirtiniz)

Kullanılan: 5 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    48
Beyazsakal gibi biri kaptanını başkasının öldürmesine izin vermez .
Teach te gördüyse bunun belki bu yüzden Wb ye kinlidir .
Roger ve Garp indiri son darbe Wb vurur

1163 spoiler yorumlarında nasıl ölebileceğine dair bir yorum bırakmıştım. Yorum Linki: https://www.korsanfan.com/konu/1163-spoiler-yorumlari.12283/post-3052570

Harald tarafından öldürüldüğünü düşünüyorum, 1163 spoiler yorumda daha detaylı yazdım ama kısa cevap bu.

Bunlara ek olarak Teach'in 2 meyve yemesinin sebebi vücudu farklı denildi ama ailesel bir fark değil gibi duruyor bu (Xebec ve annesi düz insan gibi duruyor). Soydan gelen bir özellikte değil gibi (Belki Davy klanının ortadan kaldırılması bununla alakalıdır ama sanmıyorum). Geceleri uyumayan bir insan ancak şeytan olur diye düşünüyorum. İmu'nun dönüştürdüğü kişiler bence uyuyamıyor. Teach bu adada İmu tarafından bir şekilde şeytanlaştırılacak. 2 meyve yese bile ölmüyor çünkü yenileniyor.

Olay Teach'de bitiyor. Bu adamın çok meyve yiyebilmesinin sebebi sırf Davy olması mı?
Teach'in uyumama sebebi nedir? Sürekli farklı dişlerle gözükme sebebi nedir?
Şimdilik kardeşi vs olmadığını öğrendik bu durumda "kardeşleri" teorisi de yatıyor.

Geriye birtek Xebec ve Eris kalıyor.
Bunlardan birinin bir olayı yüzünden Xebec'in tam ölemediğini düşünüyorum. Belki iradesi ile bir şekilde Imu'yu baskılayıp gücünü/ruhunu veya kalbini Teach'e aktarmış olabilir. Adada öldüğü söylenen şey de Xebec'in boş bedenidir.

Xebec'in hayatta kalması için bir sebep yok. Joyboy yaşıyor olsaydı, Xebec'te kurtulmuş derdim. Bayrağı Teach taşıyacak.

Adayla birlikte yok olması aklıma yatıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık