Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Xebec'in Sonu

Xebec'in Kaderi

• Anlatıldığı gibi öldürülmüştür.

Kullanılan: 9 20.9%
  • Imu öldürmüştür.

Kullanılan: 1 2.3%
  • Adayla birlikte yok olmuştur.

Kullanılan: 12 27.9%
  • Intihar etmiştir.

Kullanılan: 6 14.0%
  • Halen hayattadır.

Kullanılan: 10 23.3%
  • Diğer (belirtiniz)

Kullanılan: 5 11.6%

• Kullanılan toplam oy
    43
Xebec öldürülmüştür. Sağ bırakılması için hiçbir gerekçe yoktur.

Xebec İle İmu diğer Korsanlara hatta herkese saldırmaya başlamıştır.

Kaido ile Linlin Ağır yaralanmışlardır. Savaşamayacak durumda olmaları lazım. Ya kaçacaklar ya da ağır yarılı bir şekilde adadan uzaklaşacaklar

Adanın nasıl yok edildiğini bilmiyoruz. Yıkım çağrısı olabilir.

Roger Xebec'i kesinlikle öldürecektir. Yenilmesiyle birlikte İmu'nun iradesinden kurtulup bildiklerini son nefesinde Roger'a anlatacaktır.

Gorsei ve İmu yıkım çağrısı verip adadan uzaklaşacaktır. Yıkım çağrısından roger ve diğer tüm adadakiler kaçmaya başlacaktır. Hatta adadaki Kutsal ejderler bile bundan etkilenme durumu olacaktır. Roger burada Garp ile Kutsal ejderleri de kurtaracaktır. Garp'ın dokunulmazlığı ve kahramanlığının buradan geldiğini düşünüyorum. Ve garp bu yüzden bundan hiç hoşlanmıyordur.

Böylelikle Roger Joyboy'un ve ponegliflerin peşine düşme hikayesi de bağlanır.

Bence yaşıyor, Teach'in akıl hocasıydı(Madara-Obito) meyveyi yiyene kadar; Teach meyveyi yiyince bunu da hüpletmiştir.

Bu sayfada güncelde yok olmuş bir ada olan Luluysa yerine A,B,C adası da diyebilirdi aslında. Eğer kurtulmuşlarsa şu an Eris ve Xebec'in Devrimcilerle birlikte olma ihtimali bile var.

One Piece'te Tarih gizli olduğu için bazı bilgiler teyite muhtaç:
-Xebec, Imu'yu bir yerden/kişiden öğrenmiş ve doğruluğunu teyit etme ihtiyacı duymuş.
-Roger muhtemelen Tanrı Vadisi'nden sonra, One Piece'i bularak bir şeyleri teyit etme ihtiyacı duydu.
-Teach, Marineford'da Beyaz Sakal'ın meyvesini çalıp çalamayacağını teyit etti. Teach'in meyveyi ve onun güçlerini bir akıl hocasından öğrenmesi gerekiyor; bu kişi Eris değilse Xebec'tir.

Bütün bunların dışında Xebec baya popüler biri oldu; Oda kendisi takip etmese bile Editörleri muhtemelen göz önündeki sosyal platformları takip ediyordur ve Tanrı Vadisi'nin bu kadar retcon yemesini de buna bağlıyorum; Xebec'i öldürmeyip ekmeğini yemek ister bence.

Olay Teach'de bitiyor. Bu adamın çok meyve yiyebilmesinin sebebi sırf Davy olması mı?
Teach'in uyumama sebebi nedir? Sürekli farklı dişlerle gözükme sebebi nedir?
Şimdilik kardeşi vs olmadığını öğrendik bu durumda "kardeşleri" teorisi de yatıyor.

Geriye birtek Xebec ve Eris kalıyor.
Bunlardan birinin bir olayı yüzünden Xebec'in tam ölemediğini düşünüyorum. Belki iradesi ile bir şekilde Imu'yu baskılayıp gücünü/ruhunu veya kalbini Teach'e aktarmış olabilir. Adada öldüğü söylenen şey de Xebec'in boş bedenidir.
Tek bildiğimiz şey bunun nedenini Marco'da biliyor. Bu bölümde Beyazsakal Teach ile yeni tanışıyor ve Teach korsanlara katılabilmek içi beyazsakala yalvarıyor. Benim çıkarımım şu; Marco Teach'i bu şekilde Beyazsakal ile görene kadar kesin tanımıyordur. Tanıdığını düşünmüyorum. Bu Xebec'in oğudur demiyordur yani.

O halde Teach'in başına geldiyse bundan sonra geliyor. Marinford savaşında da böyle bir şey söylemişti Marco. Benim düşüncem Davy klanın sağladığı bir güç ile bu Marco'nun da şahit olduğu olayı yaşamış ve vücudu buna göre değişiklikler göstermeye başlamış. Ardından da farklı biri haline gemiş. Eğer ilk görseldeki gibi Teach tanıştıklarından beri böyle olsaydı. Marco acaba bu olaydan sonra mı oldu" diye bir cümle yerine "Teach zaten doğası hep böyleydi" gibi bir şey derdi. Bu yüzden iki meyve yemesinin nedeni Beyazsakal korsanlarındayken yaşadığı bir olaydan kaynaklı. Davy klanı özelliği sadece etkenlerden biri olabilir.

Tek bildiğimiz şey bunun nedenini Marco'da biliyor. Bu bölümde Beyazsakal Teach ile yeni tanışıyor ve Teach korsanlara katılabilmek içi beyazsakala yalvarıyor. Benim çıkarımım şu; Marco Teach'i bu şekilde Beyazsakal ile görene kadar kesin tanımıyordur. Tanıdığını düşünmüyorum. Bu Xebec'in oğudur demiyordur yani.

O halde Teach'in başına geldiyse bundan sonra geliyor. Marinford savaşında da böyle bir şey söylemişti Marco. Benim düşüncem Davy klanın sağladığı bir güç ile bu Marco'nun da şahit olduğu olayı yaşamış ve vücudu buna göre değişiklikler göstermeye başlamış. Ardından da farklı biri haline gemiş. Eğer ilk görseldeki gibi Teach tanıştıklarından beri böyle olsaydı. Marco acaba bu olaydan sonra mı oldu" diye bir cümle yerine "Teach zaten doğası hep böyleydi" gibi bir şey derdi. Bu yüzden iki meyve yemesinin nedeni Beyazsakal korsanlarındayken yaşadığı bir olaydan kaynaklı. Davy klanı özelliği sadece etkenlerden biri olabilir.

Ahmet Mehmet ile Davy D. Klan üyeleri arasındaki fiziksel fark nedir ?

Garling TVde Davy D. Üyeleri olduğunu nerden anladı ?

Bukanerlerin kaninda özel ne var da robot Kuma tee Kamabakkadan kalkip MJye ordan Eggheade gitti ve emir dinlemeden Saturne yapistirdi ?

Bir sürü bilinmez var.

Teach daha veletken 3 gün uyumadan kalabiliyor. Buggy ve Shanks farkediyor, Marco da illaki farketmistir. Marconun tuhaf bulma nedeni budur ama bunun nedeni ne belli değil. Irki mi klani mi ne mevzu aciklanmiyor.

"Acaba bu olaydan sonra mı oldu" bu cümleyi nerede kuruyor ki Marco?

Attığın resimde ve diğer farklı bir çevirisinde de şunu diyor:
"Çift meyve yemesi normal bir insan için imkansız olurdu ama hepinizin bildiği gibi Teach normal değil" diyor ve sonrasında da "bedeni.. birazcık garip. belki bu yüzdendir.." diyor.Yani zamana bağlı bir ifade yok, "şu olaydan sonra böyle oldu" vb. ifadeye rastgelmedim.

"Acaba bu olaydan sonra mı oldu" bu cümleyi nerede kuruyor ki Marco?

Attığın resimde ve diğer farklı bir çevirisinde de şunu diyor:
"Çift meyve yemesi normal bir insan için imkansız olurdu ama hepinizin bildiği gibi Teach normal değil" diyor ve sonrasında da "bedeni.. birazcık garip. belki bu yüzdendir.." diyor.Yani zamana bağlı bir ifade yok, "şu olaydan sonra böyle oldu" vb. ifadeye rastgelmedim.

belki bu yüzdendir. İfadesi zaten bir şey olmuş yani. Marco ve tayfanın Teach'in Davy klanından geldiğini bilmiyordur. Tıpkı Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu beyazsakal'dan başkası bilmiyordu. Belli bir şey olduğu. Ama evet benim " Belki bu yüzdendir" kısmını bu yüzden yaşanmış bir olay gibi düşünüyorum.

belki bu yüzdendir. İfadesi zaten bir şey olmuş yani. Marco ve tayfanın Teach'in Davy klanından geldiğini bilmiyordur. Tıpkı Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu beyazsakal'dan başkası bilmiyordu. Belli bir şey olduğu. Ama evet benim " Belki bu yüzdendir" kısmını bu yüzden yaşanmış bir olay gibi düşünüyorum.
Hayır, orada bir çıkarımda bulunuyor. Sonradan gerçekleşen bir olaya atıf yapmıyor. Örneğin ben seni çocukluktan itibaren tanıyor olsam (sadece ismen) sonra birgün sen çıkıp normal bir insan için imkansız olan bir şeyi başarsan derim ki, "hmm düşündüm de gerçekten biraz farklıydı, bedeni de mesela farklı, muhtemelen bu yüzden başarabildi"

Yani bedeni farklı olduğu için yediğini veya bedeninin farklılaştığını kesin bir dille söylemiyor, çıkarım/varsayım yapıyor. Tahmin yürütüyor.
Bu hala bedeninin sonradan değişip değişmediğini açıklayan bir cümle değil.

Eğer bedeni sonradan değişseydi zaten Marco net şekilde senin kurduğun "Hatırlıyor musunuz, şugün şurada bir olay olmuştu ve ondan sonra Teach bir daha normal insan gibi davranmadı" derdi. Yani zamana ve olaya atıf yapardı. Ama böyle yapmadığına göre demek ki sonradan olan bir olay değil.

Marco Teach hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığı için sadece bedeninin şeklinin bozuk olduğunu bildiğinden "belki bu yüzdendir" diyerek tahmin yürütüyor.

Ahmet Mehmet ile Davy D. Klan üyeleri arasındaki fiziksel fark nedir ?

Garling TVde Davy D. Üyeleri olduğunu nerden anladı ?

Bukanerlerin kaninda özel ne var da robot Kuma tee Kamabakkadan kalkip MJye ordan Eggheade gitti ve emir dinlemeden Saturne yapistirdi ?

Bir sürü bilinmez var.

Teach daha veletken 3 gün uyumadan kalabiliyor. Buggy ve Shanks farkediyor, Marco da illaki farketmistir. Marconun tuhaf bulma nedeni budur ama bunun nedeni ne belli değil. Irki mi klani mi ne mevzu aciklanmiyor.
Doğru gizemli olan çok şey var ama bazı şeyleri yavaş yavaş öğreniyoruz

Garling neden tanrı vadisine yaşayan bir kadından çocuk yaptı. Anneleri Davy klanına mı ait çocukların. bilmiyoruz
Irkların özelliklerini de hiç bilmiyoruz. Kuma, Davy kaldı, Oars klanı hatta dev klanı
Teach'in Beyazsakal tayfasına katılması ile Roger tayfası ile karşılaşmaları arasında geçen bir süre var. Oden' nin beyazsakal tayfasına katılması ile arada geçen süre az çok hesaplanabilir. ama evet sebebini beach flashback'ine kadar öğrenemeyeceğiz gibi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık