Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Xebec'in Sonu

Xebec'in Kaderi

• Anlatıldığı gibi öldürülmüştür.

Kullanılan: 8 19.0%
  • Imu öldürmüştür.

Kullanılan: 1 2.4%
  • Adayla birlikte yok olmuştur.

Kullanılan: 12 28.6%
  • Intihar etmiştir.

Kullanılan: 6 14.3%
  • Halen hayattadır.

Kullanılan: 10 23.8%
  • Diğer (belirtiniz)

Kullanılan: 5 11.9%

• Kullanılan toplam oy
    42
Bildiğimiz kadarıyla Xebec, Tanrı Vadisi'nden canlı çıkamıyor. Son bölümde Imu'nun onu iblise dönüştürdüğünü gördük. Bu durum Xebec'in orada olan herkese saldıracağı anlamına geliyor. Sizce olası senaryolardan hangisi gerçekleşir?

Anlatıldığı gibi Roger ve Garp birlikte saldırarak Xebec'i ortadan kaldırır.

Xebec iblise dönüşse de kendini kontrol etmeyi sürdürür. Imu'ya saldırmaya devam eder ve Imu tarafından öldürülür.

Xebec dönüşüm geçirdikten sonra çok güçlenir, ortak çabayla dahi yenilmez. Bu yüzden adayla birlikte yok olur.

Xebec ailesine ve yoldaşlarına zarar vermemek için kendini öldürür.

Tarih çarpıtılmıştır. Xebec halen hayatta ve bir yerde tutsak durumdadır.

Anlatildigi gibi cikacagini pek düsünmüyorum. Sanki asiri güclenmeyle alakali yazdigin cümle olabilir.

Yada ailesine zarar vermemek icin kendini imha etmis olabilir, emin olamadim.

Oyumu temennim olan asiri güclenmesi muhabbetine veriyorum.

Bana kalırsa xebec hala hayatta sebeplerime gelirsek eğer ki bunlar zaten çoğumuzun tahmin ettiği şeyler birinci olarak oda'nın ölü gösterip sonra hayatta olduğunu gördüğümüz çok karakteri oldu bence xebec de bunlardan birisi olacak, ikinci sebebim ise henüz bilmiyoruz fakat domi reversi uygulanan karakterler bir nevi ölmüyor imu isterse ölüyor sadece zarar vererek iyileşmesi yavaşlatılıyor ve xebec de güçlü bir karakter bu güçlü karakteri elinin altında tutmak düşmanlarına karşı kendi safında tutabileceğin iyi bir güç olur fakat imu'nun davy'leri öldürmek gibi bir amacı var tabi bu durum bununla da çelişebilir kesinlikle davy klanından olanları hayatta kalmalarını istemiyor.

garp ve roger ile dövüşürken domi reverseye direnmiş garp ve rogera beni ortadan kaldırın gibi bişiler ve son sözlerini söyleyerek garp ile rogerın büyük bi saldırısı sonucu ölmüştür.

Halen hayattadır, dedim.

Benimkisi sadece temenni tabi, maddi dayanağım da IM'in yeteneğini Sugar + Perona karışımı görmem, dolayısıyla Kyros nasıl kendi iradesine sahip oyuncak ise Xebec de kendi iradesine sahip İblis olarak değişmeden bugüne gelmiş olabilir. Kyros anlaşmayı tamamlamadan iradesini muhafaza ediyordu, Xebec ise kendi hakisiyle direnerek IMin emrinden çıkıyor olabilir.

Halen hayattadır, dedim.

Benimkisi sadece temenni tabi, maddi dayanağım da IM'in yeteneğini Sugar + Perona karışımı görmem, dolayısıyla Kyros nasıl kendi iradesine sahip oyuncak ise Xebec de kendi iradesine sahip İblis olarak değişmeden bugüne gelmiş olabilir. Kyros anlaşmayı tamamlamadan iradesini muhafaza ediyordu, Xebec ise kendi hakisiyle direnerek IMin emrinden çıkıyor olabilir.
Iki, Gunko'dayken devleri dönüştürmeden önce Şeytani Kontrat diye bir teknik yapıyordu, bu sefer yapmadı. Dediğin gibi olabilir.

Cesedi orada bıraktılar. Adayla beraber denizin dibine battı.

Davy Jones hikayesi ilginç ama bir şekilde ruhu yaşıyor olabilir. Belki esaretten kurtarırlar. Hikayeyi bir detaylı okumak lazım. :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık