Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Xebec'i Tek Kelime ile Anlat

-- garp için dönemin büyük isimleri roger-shiki-wb muhtemelen rox ilede yolu kesisşmiş bu isimlerle eşleşmesi olduğunu söyleyebilirim datebok magazin manga vivre vard verilerinden.

roger için garp-wb-shiki-rox-sengoku-chınjao gibi isimleri sayabilirim

-- bu saydıkların sağkol eden insanlar değil sana bişiy diyeyim bu isimlere karşı kaidonunda ciddi olduğu felan yoktu kaido övecekseniz mink kın dövdü diye övmenşz çok saçma zaten :)

-- kızıl kınlarla 1v9 neden atamasın garp veyahut roger ben bunu anlamış değilim 2v1 farkeder ama belli seviyede yakınlık varsa xebece karşı garp veya roger burda aman aman uçurum yokken aralarında galip gelebiliyorlar zaten.

kral hakisi salınımı değilki kinemon gibi adamlar şokdalgasına kamusariye bayılcak kişiler zaten tek atımlık rakipler saydıkların

-- kaidoya karşı temassız kullanırlar o zaman 4 sene öncesinde kullandıkları gibi bunu kasmaya gerek yokki :)

-- garpın eli alev almış zaten yahu ne erimesi temassız yapmak zorunda kalırsa yapar bu adamlar kaidoya vurdumu etkilemez demen komik g3 luffy ayarı felan görüyosun heralde burdaki hallerini ama kusura bakma öyle bişey geçerli değil yonko lvl xebec buf alıyor biton ve onu inidiriyorlar

-- enerji salınımı haki yıldırımı ile belli olur genelde op evreninde böyledir bu elinde biriktirirsin rakip saldırıyı yer arda kalanı etrafa yayılı etkisel olarak yıldırım boyutuda bunu gösterir garp ve rogerın son saldırısı panele sığmıyordu okyanusta dalgalar oluşturup gemileri yatırcak seviyede saldırılardı bunlar.

--haki kükremesi yanlız o ses dalgalarıyla beraber haki salınımı yapıyor etkiside görüyoruz garp rogerda buna benzer etkide haki slaınımı yapıyor ama fiziksel saldırı olarak yaptıkları farklı şeyler düz haki salınımı ile demon formdan xebec çıkarılabiliyor gibi bişey nerden çıktı onu anlamadım.

-- hasar nası yok hacı kan kusuyor durabiltysi aşılıyor kaidonun hasar yok demek değil bu ben sana tekte kaidoyu yere sererler öldürürler demiyorumki vurularsa kanatırlar yani

-- kral hakisinin enerji seviyesi yıldırımlarla belli olur hocam bu enrji seviyeside o saldırırnın gücünü belirler sen sadece garpın elinin açtığı deliğe göre etki bu diyemezsin

--iblis xebecin vucuduna acoc kaplayarak savunduğu ve fiziksel statlarının devil gücü ile arttığı elimizde mevcut kaidonun statları zoan formuna ve hakisine bakıyor kısaca durabilty açısından kimin hakisini daha sağlam alıyorsan onun durabiltysi daha yüksek oluyor stamına açısından regen muhabbeti olduğu için xebecin kimseden zayıf kalacağını sanmam endurance açısından kaidonun daha çok feati var xebeğin kaybettiği saldırının yarısıda boşa gidiyor gibime geldi benim sonda.

kısaca kıyas edersem stat olarak ben kendi FİKİRLERİME GÖRE
demon rox vs kaido
strenght-ROX
speed-ROX
durabilty-ROX
endurance-KAİDO
stamına-ROX
ap-ROX
dc-KAİDO
offence-KAİDO
defence-ROX
skill-ROX
bIQ-KAİDO
ARAMENT-KAİDO
OBSERVATION-KAİDO
CONQUER-ROX

XEBEC LOW-MİD DİFF

BASE XEBEC VS KAİDO

STRENGHT-ROX
SPEED-ROX
DURABİLTY-KAİDO
ENDURANCE-KAİDO
STAMINA-KAİDO
AP-ROX
DC-KAİDO
OFFENCE-ROX
DEFENCE-KAİDO
BIQ-ROX
ARAMENT -ROX
OBSERVATION-KAİDO
CONQUER-ROX
SKİLL-ROX

XEBEC HIGH DİFF
-- Benim dedigim ömründe karsilastigi kişiler değil. TVde Roger ve Garp (hadi Roger WByle kilic tokusturuyor Garpta bu da yok) kimseyle karsilasmasan 0 km Iblis Xebecin karsisina cikiyorlar. Kaido sirayla da olsa nerdeyse bütün adayla üstelik adayi da ucururken vs atiyor. Roger - Garpin basarimi Kaidoya kiyasla yok gibi bir sey

--Çok ciddiyim TV Roger ve Garpin 1 vs 9da kinlari almasi imkamsiz.

@Miyata Ichiro nun bölüm yorumlari kisminda vurguladigi gibi Jinbei Who ile vs atarken bir yandan çöpler müdahil oldugu için acayip zorlaniyordu.

Çok basit düşün, Garp/Roger birine saldirirken 8inden birden atak yiyecek. Sulong Inu/Neko fiziksel olarak tutacak kapasitedeler zaten. Kimi slash atacak, Izo silah sikacak, kimi kesecek bicecek, ryo kullandiklari için Kaidoya saldiri isleten adamlar Rogera Garpa da isletecek. Sandiginin aksine kamusariye bayilcak kisiler degiller.

--Son paneldeki saldiri Kaidoya işlemez ve Roger / Garp erir. Ikisi temassiz kullansa seviyeleri Bajrang Gun kadar etmeyecegi icin yine eriyecekler.

Sana diyeyim, bölüm yorumlarina da yazdim, 40 yas Garp 78 yastakinin 10da biri feate sahip degil. Ne hiz ne güc ne haki, çok zayif. TV Roger ve Garp birlesse Kaidoyu yenemezler.

Akilsiz iblis Xebece karsi olan dövüş çok yaniltici. Yonko+ karakter dövmek böyle olmaz. Son panelde Roger ve Garpta hiz başarimi olmadan Xebecin tepkisizligi belli ediyor zaten. Birak Yonkoyu Dof bile son atakta karsi atak yapiyor, Xebecte gram tepki yok.

Garp Rogerin saldirisinin etkisi gemi yatirmak dalga olusturmak degil, etkisi Xebecte 3 5 delik olusturmak, daha büyük bir saldiri degil bu.

Düz haki salinimi ile JB Goruseiyi formdan cikariyor, sen Roger ve Garpin saldirisini da bu kadar buyuk gördugun için mantiken düz salinimla Xebeci formdan cikarabiliyor olmalilardi ama yapamadilar. Çünkü saldiri o kadar kuvvetli degil. Roger ve Garpin saldiri etkisi dedigim gibi 3 5 delik, boyutu yuksek gostermenin anlami yok.

Eşleşmelerine hele katilmanin mumkunati yok

Iblis Xebec Kaidodan nasil hizli güçlü oluyor, Rogera Garpa Kaido gibi blitz mi atti, Kaido gibi ikoku atabilir mi, Kaido Iblis Rocksun yiktigi dagi bir boro breatle parcalar zaten. Ikokuyla da yikar.

Dayaniklilik referans nedir, Luffyden KKG kral haki + temassiz yese toz olur bana kalirsa

Çok uzatmayayim 78lik Garpın tek başina akilsiz iblis Xebeci toz edecegini, Kajdoya karsi ise nefesinin yetmeyecegini dusunuyorum. Buna göre

Kaido > Prime Garp (Kajdo için yüksek zorluk > 78lik Garp (Kaido içjn orta zorluk) > akilsiz iblis Xebec (78lik Garp için orta- hafif zorluk) > TV Garp (akilsiz iblis Xebec icin yüksek-orta zorluk)

1,5 senedir mangayı takip etmiyorum o sebeple nedir ne değildir bilmiyorum pek. Ama eden bir arkadaşım @Zahard'dan tarif etmesini istedim.

Alpha oldu cevabı. Kardesime güvenim sonsuz fikri fikrimizdir mesela. 🤲 👍

-- Benim dedigim ömründe karsilastigi kişiler değil. TVde Roger ve Garp (hadi Roger WByle kilic tokusturuyor Garpta bu da yok) kimseyle karsilasmasan 0 km Iblis Xebecin karsisina cikiyorlar. Kaido sirayla da olsa nerdeyse bütün adayla üstelik adayi da ucururken vs atiyor. Roger - Garpin basarimi Kaidoya kiyasla yok gibi bir sey

--Çok ciddiyim TV Roger ve Garpin 1 vs 9da kinlari almasi imkamsiz.

@Miyata Ichiro nun bölüm yorumlari kisminda vurguladigi gibi Jinbei Who ile vs atarken bir yandan çöpler müdahil oldugu için acayip zorlaniyordu.

Çok basit düşün, Garp/Roger birine saldirirken 8inden birden atak yiyecek. Sulong Inu/Neko fiziksel olarak tutacak kapasitedeler zaten. Kimi slash atacak, Izo silah sikacak, kimi kesecek bicecek, ryo kullandiklari için Kaidoya saldiri isleten adamlar Rogera Garpa da isletecek. Sandiginin aksine kamusariye bayilcak kisiler degiller.

--Son paneldeki saldiri Kaidoya işlemez ve Roger / Garp erir. Ikisi temassiz kullansa seviyeleri Bajrang Gun kadar etmeyecegi icin yine eriyecekler.

Sana diyeyim, bölüm yorumlarina da yazdim, 40 yas Garp 78 yastakinin 10da biri feate sahip degil. Ne hiz ne güc ne haki, çok zayif. TV Roger ve Garp birlesse Kaidoyu yenemezler.

Akilsiz iblis Xebece karsi olan dövüş çok yaniltici. Yonko+ karakter dövmek böyle olmaz. Son panelde Roger ve Garpta hiz başarimi olmadan Xebecin tepkisizligi belli ediyor zaten. Birak Yonkoyu Dof bile son atakta karsi atak yapiyor, Xebecte gram tepki yok.

Garp Rogerin saldirisinin etkisi gemi yatirmak dalga olusturmak degil, etkisi Xebecte 3 5 delik olusturmak, daha büyük bir saldiri degil bu.

Düz haki salinimi ile JB Goruseiyi formdan cikariyor, sen Roger ve Garpin saldirisini da bu kadar buyuk gördugun için mantiken düz salinimla Xebeci formdan cikarabiliyor olmalilardi ama yapamadilar. Çünkü saldiri o kadar kuvvetli degil. Roger ve Garpin saldiri etkisi dedigim gibi 3 5 delik, boyutu yuksek gostermenin anlami yok.

Eşleşmelerine hele katilmanin mumkunati yok

Iblis Xebec Kaidodan nasil hizli güçlü oluyor, Rogera Garpa Kaido gibi blitz mi atti, Kaido gibi ikoku atabilir mi, Kaido Iblis Rocksun yiktigi dagi bir boro breatle parcalar zaten. Ikokuyla da yikar.

Dayaniklilik referans nedir, Luffyden KKG kral haki + temassiz yese toz olur bana kalirsa

Çok uzatmayayim 78lik Garpın tek başina akilsiz iblis Xebeci toz edecegini, Kajdoya karsi ise nefesinin yetmeyecegini dusunuyorum. Buna göre

Kaido > Prime Garp (Kajdo için yüksek zorluk > 78lik Garp (Kaido içjn orta zorluk) > akilsiz iblis Xebec (78lik Garp için orta- hafif zorluk) > TV Garp (akilsiz iblis Xebec icin yüksek-orta zorluk)
apayrı fikirlerin insanıyız şu etki konusunda yazıcağım şeylerde tekrara girer biraz power scaling terimlerine hakim olmak lazım binebzede o yüzden çok uzatmıyorum kaidoyu her alanda top1 alıyorsan attığın takeler mantık hatasına girmiyor biraz düz yıkım ve alan etkili saldırılar şeklinde kıyaslıyosun karakterleri belliki mantıklarımız pek uyuşmuyor doğrudan sunabileceğim ölçeklerde yok bu karakterler için sonuçta prıme kaido young garp old garp apayrı zamanların karakterleri ve apayrı kişilerle eşleşmiş kişiler buyüzden pek bişey diyemiyorum daha şurda tek eşleşmeyen fikirlerimiz kaidonun güç seviyesi ve young garp ile yaşlı garp arasındaki fark.

benim fikrim şu garp için old halinde dayanıklılık olarak daha zayıf doğal olarak burdaki halinde daha dayanıklı ve vucuduna haki felan basabiliyor doğal olrak durabilty-endurance-stamına gibi alanlarda young garp>old garp

hız konusunda iblis xebecin saldırılarından kaçınabiliyor ve maksimum haki seviyesindeki halinde iblis xebeci rogerle blitzleyebiliyor base xebec yonko seviyesiyse iblis xebec 1.5-2x yonko gibi bişey gözümde doğal olarak yaşlı garpın aokijiye speedblitz atmasını xebecin saldırılarına tepki verip dodgelayabilmesinden daha etkileyici bulmuyorum.

young garp tepki hızı-seyahet hızı>old garp tepki seyahet hızı

fiziksel kuvvet olarak garp burda idmanlara daha tam başlamıyor vivre card time lıne a göre gene çok fark yoktur ama yaşlı hali strenght açısından daha sağlam olabilir.

old garp strenght>young garp strenght

haki konusunda yaşlı garpın daha usta kontrole sahip olduğunu düşünüyorum ama burdaki garpın temassız ve gözlem kullanımında daha önplanda olduğunu düşünüyorum

young garp silahlanma gözlem hakisi>old garp silahlanma gözlem hakisi

kral hakisi ustalığı old garp>young garp

kral hakisi gücü young garp>old garp diye düşünüyorum xebeğin hakisini aşıyor finalde sonuçta

burdaki garp roger prıme değil elbette ama garp için konuşursam bütün skill setine sahip olmaması dışı yaşlı halinden daha dinç ve güçlü olduğunu söyleyebilirim.

kaidoya karşı yaşlı garp nefesi yettiğince sağlam kapışır prıme garp alır diyorum ben young garpında alabileceğini düşünüyorum benim fikirlerim bu şekilde seninkilere saygı duyarım ama katılmıyorum total olarak pek.

Garlingi 2 defa haşat etmiş, yerin dibine (itin dötüne) sokmuş , Amiral avcısı gerçek korsanlar kralı! :artiz:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık