Smoker Dün 19:36 da #1 Bu konuda kalplerimizi fetheden, serinin gerçek krallarından birini tek bir kelime ile anlatalım, saygı duruşunda bulunalım. Ben başlıyorum; ADAM
Bu konuda kalplerimizi fetheden, serinin gerçek krallarından birini tek bir kelime ile anlatalım, saygı duruşunda bulunalım. Ben başlıyorum; ADAM
Kuzan Dün 19:37 da #2 Xebec kral adam, eski çağın hakkını vermiş vermiş. Harbiden Golden Era. Xebec, Garp, Roger, Harald. Çağın zirvesi Xebec'miş. KRAL. Son düzenleme: Dün 22:53 da
Xebec kral adam, eski çağın hakkını vermiş vermiş. Harbiden Golden Era. Xebec, Garp, Roger, Harald. Çağın zirvesi Xebec'miş. KRAL.
MRTFR Dün 19:55 da #6 Tek kelime ile anlatsam "REİS" derdim. İki kelime olsa "ADAMIN DİBİ" derdim. Üç kelime olsa "TOPRAĞIN BOL OLSUN" derdim.
Tek kelime ile anlatsam "REİS" derdim. İki kelime olsa "ADAMIN DİBİ" derdim. Üç kelime olsa "TOPRAĞIN BOL OLSUN" derdim.
Minato Dün 20:04 da #8 Ballon + d'or haketti. Oda batırdı. Garip bir şey; ya 0, ya 100lük bir karakterdi, ortası yok.