Haklısın dostum senlik bir durum değil zaten sadece vereceğin cevabı merak ettim bende belirsizliğin üstüne gidecek değilimOda iki tıngırdatmaya bile izin vermiyorki.Herşeyi çok kapalı anlatıyor

Haklısın dostum senlik bir durum değil zaten sadece vereceğin cevabı merak ettim bende belirsizliğin üstüne gidecek değilimOda iki tıngırdatmaya bile izin vermiyorki.Herşeyi çok kapalı anlatıyor
Çeviri, Garp ve Roger, Rocks korsanlarını dağıttı şeklinde olmalıydı. Kimsenin öldüğünden bahsedilmiyor.Xebec'i yok ettiler derken zaten garp ve roger bu adamı öldürmemişler miydi? Xebec ölü bir halde mi adayı yok etti anlamadım tam olarak?
"Yok oldu" diye geçiyor diye hatırlıyordum. Anladım o zaman teşekkürler bilgi için. Xebec o vs'de ölmemiştir o zaman ve teori tutmaması için pekte bir sebeb kalmıyor.Çeviri, Garp ve Roger, Rocks korsanlarını dağıttı şeklinde olmalıydı. Kimsenin öldüğünden bahsedilmiyor.
Moria'yla o işe girişebilir.En azından teach in rocks kaptanını diriltmeye çalışmayacağına eminiz hani böyle bir ihtimal varsa diye söylüyorum.
Ben karakter olarak yapmaz diye öyle söyledim. Yani bana öyle bir intiba verdi teach. İhtiyarlara saygı duyan bir yapısı yok zira güce saygı duyan bir tip teach. Hani biraz da duygusal bir yaklaşım olur sanki. Ha ama bir şekilde kullanabileceği bir şeyse olabilir tabiiMoria'yla o işe girişebilir.
xebec in amacının olduğu yerde im yok mu? nası ihtimal yok.
Xebec'in hayali İm'den de fazlası değil mi? Denizleri de istiyor.xebec in amacının olduğu yerde im yok mu? nası ihtimal yok.