Yeet yeet diye şu adama RR verdiler. Üstüne Wm'de kemeri servis edecekler. Adam daha iplerden atlayamıyor. @Kuroro
Ringde bu kadar kabiliyetsiz adamları gözümüze sokmalarından artık gına geldi. Özellikle de Samoalılardan. Şirkette şunlar kadar lobi yapıp kendi adamlarını her yere sokmayı başarabilen başka herhangi bir oluşum yok. Cena'yı birazda bunun tam tersi bir durum sayesinde şirketin yüzü olmasından dolayı seviyorum.Yeet yeet diye şu adama RR verdiler. Üstüne Wm'de kemeri servis edecekler. Adam daha iplerden atlayamıyor. @Kuroro
Sanmıyorum ya. Çok kötü build-up yapıldı ki Cena her şov çok ezik gösterildi. Biraz WWE'nin kanunu da böyle. Kim haftalık şovlarda çok ezilmeye başlarsa o daha favori olmaya başlıyor ppvde. Cena korur kemeri gibi.
Orton'ın kazanıp, en azından Ric Flair kadar kemer almasını isterdim. Üç kere Rko yaptırıp, kestirip atmışlar sanırım. :/Sanmıyorum ya. Çok kötü build-up yapıldı ki Cena her şov çok ezik gösterildi. Biraz WWE'nin kanunu da böyle. Kim haftalık şovlarda çok ezilmeye başlarsa o daha favori olmaya başlıyor ppvde. Cena korur kemeri.
Cena Summerslam'e kadar tutar. Cody dönecek tekrar feuda girerler kesinlikle.
Bende Orton kazansın istiyorum da feud hiç beklediğim gibi olmadı. Cena'da bitse de emekli olsak tadında bir havası var... Feudları bana nedense hiç geçmiyor.Orton'ın kazanıp, en azından Ric Flair kadar kemer almasını isterdim. Üç kere Rko yaptırıp, kestirip atmışlar sanırım. :/