O hepsinden güçlüPeki ya Lich King?

O hepsinden güçlüPeki ya Lich King?
Witch+Night vs Lich?O hepsinden güçlü![]()
++++İki farklı evrenden karakterlere vs konusu mu olur? Pek sevmiyorum bu tür vs vsleri. Her serinin iç dinamiği ve evreni bambaşka.
Yalnız Witch King yardakçının yardakçısı![]()
Lich King'i tam set eşyalı 20 kişi zor aldık. O ikisi kimmiş?Witch+Night vs Lich?
Da Melkor üflese got evreni silinir yapacak bir şey yok güç dengeleri Night Kingi en fazla wk rakibi yapıyorHarbiden ya Melkor'u unuttum ben. Rütbe olarak bakarsak Night King Melkor'un rakibi, Wich King olsa olsa Cercei'ye rakip olur
![]()
Aynen Tolkien güç konusunda sınırı Martin'e göre biraz uçuk tutmuş. Melkor'u kuşatıyordu insanlar ve Elfler tutsak gibi kalesinden çıkamamıştı birkaç yüz yıl ardından bir kızıyor reis alev denizini bir salıyor ortada ne insan ne elf kalıyor. Mordor'un çorak toprakları bile o olaydan kalmış olabilir. Reis öyle biriydi işte ejderha ne ki adamda Kara ancalagon diye bir yaratık var ejderler yanında muhabbet kuşu gibi kalıyorDa Melkor üflese got evreni silinir yapacak bir şey yok güç dengeleri Night Kingi en fazla wk rakibi yapıyor![]()
Witch+Night+Joffrey vs Lich o zaman. O kadar güçlü mü bu Lich? Güçleri nedir tam olarak?Lich King'i tam set eşyalı 20 kişi zor aldık. O ikisi kimmiş?![]()