Videonun ilerleyen kısımlarında gösterilenler farklı arclardan kesitler galiba. Mahoutsukai no Yome gibi bu serinin de karanlık tarafları olacak gibi gözüküyor.gel de Nisan'a kadar bekle
Videonun ilerleyen kısımlarında gösterilenler farklı arclardan kesitler galiba. Mahoutsukai no Yome gibi bu serinin de karanlık tarafları olacak gibi gözüküyor.gel de Nisan'a kadar bekle
bu seriyi 1-2 chapter falan okumuştum da seride romance olduğunu duyunca vazgeçmiştim, age gap fazla duruyorduVideonun ilerleyen kısımlarında gösterilenler farklı arclardan kesitler galiba. Mahoutsukai no Yome gibi bu serinin de karanlık tarafları olacak gibi gözüküyor.
Yapma ya. Üzdü.bu seriyi 1-2 chapter falan okumuştum da seride romance olduğunu duyunca vazgeçmiştim, age gap fazla duruyordu
Gözlüklüyle küçük kız arasındaysa kötü bir tercih olmuş yav. Ama Mangaupdates etiketlerinde age gap yok, hatta romantizm de yok yani sadece usta-öğrenci etiketi koymuşlar, onlar kaçırmaz böyle ayrıntıları.bu seriyi 1-2 chapter falan okumuştum da seride romance olduğunu duyunca vazgeçmiştim, age gap fazla duruyordu
mahoutsukai no yume'den bahsediyorum karışıklık olmasınGözlüklüyle küçük kız arasındaysa kötü bir tercih olmuş yav. Ama Mangaupdates etiketlerinde age gap yok, hatta romantizm de yok yani sadece usta-öğrenci etiketi koymuşlar, onlar kaçırmaz böyle ayrıntıları.Bir çeviri grubunda takip edenler vardı, orada sordum bakalım. Gerçi ben her halükârda izlerim.
![]()
Korkuttun yav.mahoutsukai no yume'den bahsediyorum karışıklık olmasın
witch hat mangasında güncelim romance veya age gap yok