Üye silindi 7717 7 Haz 2025 #221 22 temmuz One Piece gününde haberler gelir bence. Yeni One Piece anime filmi ve Live Action 2. sezon trailerı bekliyorum bi de...
22 temmuz One Piece gününde haberler gelir bence. Yeni One Piece anime filmi ve Live Action 2. sezon trailerı bekliyorum bi de...
Densetsu no Samurai 8 Haz 2025 #222 Aman aman manyak bir şey de beklememek lazım. Bu zamana kadar Wit'in en uzun soluklu serisi nedir bilmiyorum ama yüzlerce bölümlük bir yapımı Wit'in daha önceden yaptığı 100-150 bölümlük serilerle kıyaslamamak lazım.
Aman aman manyak bir şey de beklememek lazım. Bu zamana kadar Wit'in en uzun soluklu serisi nedir bilmiyorum ama yüzlerce bölümlük bir yapımı Wit'in daha önceden yaptığı 100-150 bölümlük serilerle kıyaslamamak lazım.
umuttplxz 8 Haz 2025 #223 Ben WİT Studio'dan çok ümitliyim bence çok başarılı bir remake olacak. Keşke Naruto ve Bleach içinde yapsalar.
Ben WİT Studio'dan çok ümitliyim bence çok başarılı bir remake olacak. Keşke Naruto ve Bleach içinde yapsalar.
Jotloki 8 Haz 2025 #224 acaba toei'nin yaptığı gibi haftada 1 bölüm şeklinde mi çıkarırlar yoksa sezon mantığıyla mı?
Ryokugyu Perşembe saat 09:30'de #225 Jotloki dedi ki: acaba toei'nin yaptığı gibi haftada 1 bölüm şeklinde mi çıkarırlar yoksa sezon mantığıyla mı? Genişletmek için tıkla ... Elbette sezon. Remake'in olayı biraz o olacak zaten.
Jotloki dedi ki: acaba toei'nin yaptığı gibi haftada 1 bölüm şeklinde mi çıkarırlar yoksa sezon mantığıyla mı? Genişletmek için tıkla ... Elbette sezon. Remake'in olayı biraz o olacak zaten.