2010'dan sonra da çaldırdı bizimkiler. Hatta 2014'te çalınanın içinde ben de varım o 50 milyon vatandaş arasında kontrol etmiştim kendimiTaa 2010 seçimlerinde oy kullanma hakkı olan 50 milyon insanın tüm kişisel veri datasını sürmüşlerdi piyasaya.10 sene sonra neleri ortaya çıkartırlar düşünmek lazım.

-
Bizim memlekette pc kamerasına bant takıp telefonuna takmayıp telefondan görüntülü sohbet, online pavyon uygulamalarında takılıyorlar. O tiplere bayılıyorum ben zeka fışkırıyor maşallah. Hayır ya bilinçli bir kullanıcı ol ve saçma sapan yerlere girip cihazını zararlı yazılım doldurma ya kamera sürücüsünü sil ya boz ya da kapat kardeşim. Lütfen şu mavi deniz memelisinin adını taşıyan tuzağa da düşmeyi ver. Gerçi o da ingilizceymiş bizimkiler ingilizce bilmiyor düşemez. Bir de internet üzerinden insanlara özel fotoğraflarını gönderme bir zahmet. Sana öyle gelmiyor olabilir ama gönderdiğin insan senin neyin olursa olsun potansiyel olarak senin gizliliğin için daha çok tehlike arz ediyor. Ama hayır siz illa üzerimize oynanan büyük oyunları (!) bozacaksanız yine siz bilirsiniz sevgili polat alemdarlar, muhterem memati başlar

Son düzenleme: