Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[WC26] Dünya Kupası Sohbet

Hadi kaan çok mevkiyi yedekliyor Samet de hocanın öz oğlu da irfan ve eren elmalı işini hiç anlayamadım ben
Usta Eren işini nasıl anlamadın yaf. Eksikleri olsa da ligin en iyi sağbeklerinden biri. Ferdi yokken de gayet iyi taşıdı. Ligde şampiyon olmuş ŞL'de 16 yapmış takımın bir parçası. Ligde ondan daha iyisi olsa bile bu kadar kolay vazgeçemez erenden. Mustafa 29 yaşında, milli takımda çok az süresi var. Sıfırdan bir kadro kurulsa mantığı olabilirdi ama şuan Eren'nin yerine alınması anlamsız olur. Çağların yerine belki ama hem bek hem stoper oynayacak biri çağların yerine daha iyi olurdu denir en fazla.

Bence en absürt kişiler

Salih Özcan, Çağlar, Mert Günok, Altay, Kaan, Oğuz, İrfan

Kaan 3 bölgeyi yedekliyor allah korusun üst üste sakatlık olursa diye tutabilir. Oğuz da Barışla birlikte tarz olarak diğer oyunculardan ayrılıyor. Ama onun dışındakiler, fuzuli. Çağlar son hazırlık maçında fena değildi. Ama çağrılması hata.

Ama yapacak bir şey yok. Takımda pirim mirim mevzuları problem olmasın ve kulüp havasız bozulmasın diye yapılıyor muhtemelen.

Dünya Kupası sonrası çok şey değişecektir. Milli takıma veda eden bir çok oyuncu olur.

Fransa, Arjantin ve İngiltere'nin erkenden elendiği bir turnuva olur umarım.
Brezilya-Arjantin saflarındayız her kupada olduğu gibi. Lowkey Musti hatırına Uruguay, Montella hocam hatırına Türkiye de destekleriz.
Arjantin erken elenir. 4 yıldır değişmeyen kadrosu var. Messi iyice yaşlandı ama kadro hala ona bağlı oynuyor. Nico Paz gibi bir oyuncuyu kadroya entegre edemediler.

Portekiz ise Ronaldo dışında kusursuz gibi gözüküyor. ROnaldo'yu gol kralı bile yapabilirler. Ben Portekiz'in Arjantin ve Brezilya'yı eleyip finale çıkacağını düşünüyorum.

Diğer finalist ise Fransa veya İspanya olur.

Fransa - Portekiz finali olursa. Mbappe maçı satar. ✍

Usta Eren işini nasıl anlamadın yaf. Eksikleri olsa da ligin en iyi sağbeklerinden biri. Ferdi yokken de gayet iyi taşıdı. Ligde şampiyon olmuş ŞL'de 16 yapmış takımın bir parçası. Ligde ondan daha iyisi olsa bile bu kadar kolay vazgeçemez erenden. Mustafa 29 yaşında, milli takımda çok az süresi var. Sıfırdan bir kadro kurulsa mantığı olabilirdi ama şuan Eren'nin yerine alınması anlamsız olur. Çağların yerine belki ama hem bek hem stoper oynayacak biri çağların yerine daha iyi olurdu denir en fazla.

Bence en absürt kişiler

Salih Özcan, Çağlar, Mert Günok, Altay, Kaan, Oğuz, İrfan

Kaan 3 bölgeyi yedekliyor allah korusun üst üste sakatlık olursa diye tutabilir. Oğuz da Barışla birlikte tarz olarak diğer oyunculardan ayrılıyor. Ama onun dışındakiler, fuzuli. Çağlar son hazırlık maçında fena değildi. Ama çağrılması hata.

Ama yapacak bir şey yok. Takımda pirim mirim mevzuları problem olmasın ve kulüp havasız bozulmasın diye yapılıyor muhtemelen.

Dünya Kupası sonrası çok şey değişecektir. Milli takıma veda eden bir çok oyuncu olur.
Ya eren iyi buna katılıyorum da. Sezonu iyi kapamadı eskihallaç alınabilirdi bence

Şu Atakan karaborsa un taciz dosyası vs. Olmasaydı salihin yerine çok okeydi
Madem davasından dolayı, 2 senedir top oynamayan adamın bile arkasına koyacaksın ne diye kadroya alıyorsun?

Yok eğer dava sonuçlanmadı, almanya da bile oynatıyorlar diyorsan, o zaman niye hem çağırıp hem de Salih'in bile arkasına koyuyorsun.

Nerden baksan tutarsızlık. Hiç çağrılmaması gerekirdi. Demir egeyi falan alabilirdi Salih'in yerine

Madem davasından dolayı, 2 senedir top oynamayan adamın bile arkasına koyacaksın ne diye kadroya alıyorsun?

Yok eğer dava sonuçlanmadı, almanya da bile oynatıyorlar diyorsan, o zaman niye hem çağırıp hem de Salih'in bile arkasına koyuyorsun.

Nerden baksan tutarsızlık. Hiç çağrılmaması gerekirdi. Demir egeyi falan alabilirdi Salih'in yerine
Kesinlikle ya salihin hiç çağrılmaması lazımdı. Herif topa dokunmayı unutmuştur

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık