kadir †. 21 Nis 2022 #1 Kin'emon Gizli İçerik: Kin'emon Nika Gizli İçerik: Nika Kozuki Oden Gizli İçerik: Oden Orochi Gizli İçerik: Orochi Kozuki Momonosuke Gizli İçerik: Momo Yamato Gizli İçerik: Yamato Raizo Gizli İçerik: Raizo Queen Gizli İçerik: Queen Who's-Who Gizli İçerik: Who's-Who Mouseman - Batman Gizli İçerik: Mouseman Gizli İçerik: Batman Soda Gizli İçerik: E.Oda Gazelleman Gizli İçerik: Gazelleman Kanjuro Gizli İçerik: Kanjuro Basil Hawkins Gizli İçerik: Basil Hawkins Denjiro Gizli İçerik Forumun genel görüşü üzerinden bir anket açmak istedim. Isteğe gore ekleme yapılabilir. Son düzenleme: 28 May 2022
Kin'emon Gizli İçerik: Kin'emon Nika Gizli İçerik: Nika Kozuki Oden Gizli İçerik: Oden Orochi Gizli İçerik: Orochi Kozuki Momonosuke Gizli İçerik: Momo Yamato Gizli İçerik: Yamato Raizo Gizli İçerik: Raizo Queen Gizli İçerik: Queen Who's-Who Gizli İçerik: Who's-Who Mouseman - Batman Gizli İçerik: Mouseman Gizli İçerik: Batman Soda Gizli İçerik: E.Oda Gazelleman Gizli İçerik: Gazelleman Kanjuro Gizli İçerik: Kanjuro Basil Hawkins Gizli İçerik: Basil Hawkins Denjiro Gizli İçerik Forumun genel görüşü üzerinden bir anket açmak istedim. Isteğe gore ekleme yapılabilir.
Earendill (Merhum) 21 Nis 2022 #2 Batman, mouseman vs. eklenebilirmiş. Cevabım açık arayla Oden olacak.
Gan Fall 21 Nis 2022 #7 momo, oden, orochi, nika hepsi birbirinden kötü ama momo en fazla sahneye sahip olduğu için daha önde.
momo, oden, orochi, nika hepsi birbirinden kötü ama momo en fazla sahneye sahip olduğu için daha önde.
Teach 21 Nis 2022 #8 Korsanfan tarihin seçimi en zor konusu olmuş. Karar veremedim ama Momo herhalde. Oden, Yamato falan da var...
Korsanfan tarihin seçimi en zor konusu olmuş. Karar veremedim ama Momo herhalde. Oden, Yamato falan da var...