Bütün bunlar olurken BM ne halt edecekLuffy, Kid ve Law vs Kaido
Marco vs King
Drake ve Zoro vs Queen.
Sanji vs Who's Who
Killer vs Sasaki
Hawkins vs Page One
Bunlar sonrası Kaido vs herkes gibi bir şey de olabilir. Oars vs Hasır Şapkalar tarzı.
Bütün bunlar olurken BM ne halt edecekLuffy, Kid ve Law vs Kaido
Marco vs King
Drake ve Zoro vs Queen.
Sanji vs Who's Who
Killer vs Sasaki
Hawkins vs Page One
Bunlar sonrası Kaido vs herkes gibi bir şey de olabilir. Oars vs Hasır Şapkalar tarzı.
Totem yapmıyorum. Gerçekten karşı tarafta Who's Who'dan güçlü kim varsa Sanji'ye fazla. Sanji'nin bacaklarını cam gibi kırarlar gibime geliyor. Şöyle düşün. Ben Sanji ile empati yapıp kendi bacaklarımın kırıldığını hissedip ürperiyorum klavye başında. O kadar fark var bence. xdYoksa sen totem mi yapıyorsun @Eric Cartman
Jyabura'nın Sanji'lik bir yanı yoktu ama rakibiydi. Ben tarz olarak Sanji'lik görüyorum. Hem tahmini güç seviyesi de uygun.Özellikle bacaklarının boyu yüzünden tekmeci olabilir.
Manga böyle ibretlik sahnelerle dolu. En basitinden şu:Luffy, Zoro, Kid'in olduğu tayfaya laf atıpta Sanji'ye yenilirse ibretlik olur.![]()
Öyle bir soruyorsun ki sanki mangaka böyle şeyleri umursuyor. xdBütün bunlar olurken BM ne halt edecek
Doğru diyorsun girer bir yemek krizine yineJyabura'nın Sanji'lik bir yanı yoktu ama rakibiydi. Ben tarz olarak Sanji'lik görüyorum. Hem tahmini güç seviyesi de uygun.
Manga böyle ibretlik sahnelerle dolu. En basitinden şu:
Adam ondan güçsüz müyüm yani diye soruyor. Yok canım tabii ki Luffy'den güçlüsün. Misal karşına Katakuri çıksa tek atarsın. xd![]()
Öyle bir soruyorsun ki sanki mangaka böyle şeyleri umursuyor. xd
Bütün bunlar olmazken ne halt ediyorsa onu eder işte.
Yamato King'in ümüğünü sıkarsa Luffy 1v1 Kaido indirir .dYamato, king'in ümüğünü sıktığında tekrar görüşücez seninle.![]()
Bana uyar.Yamato King'in ümüğünü sıkarsa Luffy 1v1 Kaido indirir .d

Kid'de Big Mom...Yamato King'in ümüğünü sıkarsa Luffy 1v1 Kaido indirir .d
Kid'in ne haddine la Bm indirmek.Kid'de Big Mom...
Arc sonu Kid korsanlarının gemisinden sallandırılan 4 Milyarlık moğol kafasını görünce böyle diyebilecekmisin bakalım..Kid'in ne haddine la Bm indirmek.
Metin 2 de grup xpsinden lvl alan tip diyorsun yani :dArc sonu Kid korsanlarının gemisinden sallandırılan 4 Milyarlık moğol kafasını görünce böyle diyebilecekmisin bakalım..