MRTFR 4 Haz 2022 #42 Ryokugyu dedi ki: Bu halka Kaido müstahak. Kaido şıkkı gelmeli. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Seçim sonrası darbe yapıp huzur ve güven ortamını tekrar tesis edecek.
Ryokugyu dedi ki: Bu halka Kaido müstahak. Kaido şıkkı gelmeli. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Seçim sonrası darbe yapıp huzur ve güven ortamını tekrar tesis edecek.
Mcgill 4 Haz 2022 #43 sensey dedi ki: Ortalık çok karıştı yeğen, ben yine Orochi reis diyorum. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
sensey dedi ki: Ortalık çok karıştı yeğen, ben yine Orochi reis diyorum. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Kvothe 4 Haz 2022 #46 Aralarındaki en vasıflısı yine Denjiro gibi.Diğerlerine 3 koyun ver kaybedip gelirler.
amaneden 4 Haz 2022 #47 Denjiro'dan başkası kurtarmaz. Inu ile Neko'nun kendi memleketleri olmasa onları geçirirdik başa ama yapacak bir şey yok.
Denjiro'dan başkası kurtarmaz. Inu ile Neko'nun kendi memleketleri olmasa onları geçirirdik başa ama yapacak bir şey yok.
Baryshx 4 Haz 2022 #48 Aralarında yok ama Hyogoro diyorum. Yaş olarakta tecrübeli, görmüş geçirmiş ve güçlü.
kadir †. 4 Haz 2022 #49 Baryshx dedi ki: Aralarında yok ama Hyogoro diyorum. Yaş olarakta tecrübeli, görmüş geçirmiş ve güçlü. Genişletmek için tıkla ... Anket dolsun diye 3 kişi ekledim. Oylar değiştirebilir. ?
Baryshx dedi ki: Aralarında yok ama Hyogoro diyorum. Yaş olarakta tecrübeli, görmüş geçirmiş ve güçlü. Genişletmek için tıkla ... Anket dolsun diye 3 kişi ekledim. Oylar değiştirebilir. ?