Dattebayo..! 3 Eki 2020 #291 Net Yamato ama Yamato bebeğim olmasaydı Law derdim. Çok fazla fonksiyona sahip karakter bayağı iş giriyor meyvesi mükemmel.
Net Yamato ama Yamato bebeğim olmasaydı Law derdim. Çok fazla fonksiyona sahip karakter bayağı iş giriyor meyvesi mükemmel.
Riful 3 Eki 2020 #292 Robin iyi poz kesiyor. Arkasındaki balık bile bozamadı bu sahnenin güzelliğini.
Smoker 4 Eki 2020 #294 Mug1wara dedi ki: Anket bende mi gözükmüyor yalnızca? Genişletmek için tıkla ... Anketi açmadım henüz.
Mug1wara dedi ki: Anket bende mi gözükmüyor yalnızca? Genişletmek için tıkla ... Anketi açmadım henüz.
Mug1wara 4 Eki 2020 #295 Smoker dedi ki: Anketi açmadım henüz. Genişletmek için tıkla ... Ah tamam. Heyecanla bekliyorum.
Smoker 4 Eki 2020 #296 984. bölümün anketi sonuçlandı. 30 oy alan Yamato birinci, 8 oy alan Kaido ikinci ve 6 oy alan Monkey D. Luffy üçüncü oldu. Bugün 983. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 983 :: Tortuga Çeviri Online Okuma
984. bölümün anketi sonuçlandı. 30 oy alan Yamato birinci, 8 oy alan Kaido ikinci ve 6 oy alan Monkey D. Luffy üçüncü oldu. Bugün 983. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 983 :: Tortuga Çeviri Online Okuma
twei 4 Eki 2020 #299 yine yamato demem gerekiyor gibi hissedecektim ama ulti akıyor bu bölüm. luffy de fena değildi ama ulti çok iyi girişiyor reyiz. bölümün yıkığı olarak da kendi aramızda sanjiyi seçelim :d
yine yamato demem gerekiyor gibi hissedecektim ama ulti akıyor bu bölüm. luffy de fena değildi ama ulti çok iyi girişiyor reyiz. bölümün yıkığı olarak da kendi aramızda sanjiyi seçelim :d