İnanamadim. Geleceği gördü beklentisi vardı.Dedim size tek yiyor diye, inanmadınız.

İnanamadim. Geleceği gördü beklentisi vardı.Dedim size tek yiyor diye, inanmadınız.
Yalnız senin "OP evreninde şu vakitten sonra kimse Luffy'ye tek atamaz" gibisinden bir lafının olması tuz biber oldu üstüneİnanamadim. Geleceği gördü beklentisi vardı.![]()
Avatarını da Ana yap, tam olsun.Big mam korsanları nerde yenilmişler yahu adamlar kim vurduya gitti gibi oldular. O seçenek tuhaf olmuş zira arc ın ilerleyişinde ortalığı dağıtacaklar inş.![]()
Abi adam haklı kimse lufynin tek yiyebileceğini düşünemezdiki bence de çok saçma bir durumYalnız senin "OP evreninde şu vakitten sonra kimse Luffy'ye tek atamaz" gibisinden bir lafının olması tuz biber oldu üstüne![]()
Adama da yazık ya. Ne serinin içindekiler ne de serinin dışındaki okuyucular kendisini seviyor. Wano'nun Norland'ı resmen. Doğruları konuşuyor ama kimse inanmıyor.Her daim içimde iğrenç bir şey çizecek şüphesi vardı. Malesef tuttu da.![]()
Yani 2 yıl öncesinden bir farkı yok. Güya böyle durumlara düşmemek için aldı eğitimi. Hani nerede? Kaido hapse atmak yerine balyozunu üstüne bırakıp boğulmasını beklese bitmişti seri.Yalnız senin "OP evreninde şu vakitten sonra kimse Luffy'ye tek atamaz" gibisinden bir lafının olması tuz biber oldu üstüne![]()
Deme öyle sonra “siz bana kilolu mu diyorsunuz” falan diye alınıyor.Avatarını da Ana yap, tam olsun.
Düşünenler vardı.Abi adam haklı kimse lufynin tek yiyebileceğini düşünemezdiki bence de çok saçma bir durum
Şu an Norland'ın kemikleri sızlıyor. Ben şununla aynı cümlede geçecek adam mıydım diye.Adama da yazık ya. Ne serinin içindekiler ne de serinin dışındaki okuyucular kendisini seviyor. Wano'nun Norland'ı resmen. Doğruları konuşuyor ama kimse inanmıyor.![]()
Şu anda avatar yapılacak gibi değil o derece..Avatarını da Ana yap, tam olsun.