Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Ark vs Egghead Ark

Hangisi Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    48
Wano yine ucundan bildiğimiz OP'tu, Egghead ile seri tamamen Nika üzerinden yürümeye başladı birde ölümsüz ve sınırsız yenilenmeye sahip karakterler girdi artık seri bitse de gitsek kıvamına geldik haliyle. Wano iyi arctı dedirtecek kıvama geldi koca BM'nin ittirilerek öldürüldüğü arc olmasına rağmen. :D

Wano yüzünden One Piece'i artık eskisi gibi keyifle takip etmiyorum. Wano One Piece hikayesinin tamamen değiştiği oldu bittiye geldiği bir arc. One Piece Wano'dan önce ve Wano'dan sonra diye ikiye ayrılmalı.

Egghead'e 5 tane Gorosei artı bir amiral geldi, heriflerin gücünü falan gördük ama forumda kimse ananı avradını neler oluyor gibi bir tepki vermedi bile. Wano'nun tek olayı g5 muhabbetiydi ona bile çok fazla yükselen olmadı he g5'e gelene kadar konuşulacak çok şey var Marco'suydu bilmemne falan Wano daha bir aksiyonluydu kabul ama sonuç olarak bence iki arc da çöp. Benim gözümde iki arc da yerin dibine sokulan Skypiea arc kadar bile değil.

Egghead'e 5 tane Gorosei artı bir amiral geldi, heriflerin gücünü falan gördük ama forumda kimse ananı avradını neler oluyor gibi bir tepki vermedi bile. Wano'nun tek olayı g5 muhabbetiydi ona bile çok fazla yükselen olmadı he g5'e gelene kadar konuşulacak çok şey var Marco'suydu bilmemne falan Wano daha bir aksiyonluydu kabul ama sonuç olarak bence iki arc da çöp. Benim gözümde iki arc da yerin dibine sokulan Skypiea arc kadar bile değil.
Skypiayı öpüp başına koysun herkes.Mis gibi bir arctı.Beğenmeyenlerde sıkıntı var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık