Montana
DnS cezasını dillendiriyorsun her seferinde, boy gösterisi yapıyorsun bölüm sonu canavarı yenmiş gibi. Fazla açılma kaizokuou boğorlar adamı!Ne alakası var ya? Aksine onu yüceltiyorum.![]()
DnS cezasını dillendiriyorsun her seferinde, boy gösterisi yapıyorsun bölüm sonu canavarı yenmiş gibi. Fazla açılma kaizokuou boğorlar adamı!Ne alakası var ya? Aksine onu yüceltiyorum.![]()
Ben bir iki hafta banlatayım o zaman kendimi.DnS cezasını dillendiriyorsun her seferinde, boy gösterisi yapıyorsun bölüm sonu canavarı yenmiş gibi. Fazla açılma kaizokuou boğorlar adamı!
Buna 1 puan bile verilmez.Bi öngöru de ben yapayım 10 punlık: Yine ara var![]()
Hayır asıl buna eksi puan verilirBuna 1 puan bile verilmez.
Ben sizi bi gerçek hakkın da uyarayım dedim jump araların da oda ara vermiyor yine ciziyo mangayı. adam 4 bölümdür ara vermemiş olacak 1022 bölümle birlikte bana göre kesin gibi bişey ara olacağa.Hayır asıl buna eksi puan verilir
Aslında ara olduğu için sizin cezalar 1 hafta daha katlandı. Yani bu iyi bir şey sayılırBuna 1 puan bile verilmez.
Verdiğin ceza avatarla ne olacak ondan ben 2 ay lütfü fanlığı yapmışım iddia kaybedipAslında ara olduğu için sizin cezalar 1 hafta daha katlandı. Yani bu iyi bir şey sayılır![]()
Baktıkça gülüyorum, bu bana yeterVerdiğin ceza avatarla ne olacak ondan ben 2 ay lütfü fanlığı yapmışım iddia kaybedip![]()
Konunun olayı da eğlence olsun diye zaten, Op eğlendirmeyince kendi kendimize buluyoruz böyle şeyler.Baktıkça gülüyorum, bu bana yeter![]()