Önceki maç GS hiç olmadığı kadar iyiydi sanırım.Vargassız böyle olmuşsa bu maç ya gs kötüydü yada önceki maç fb kötüydü ikisinden biri
Önceki maç GS hiç olmadığı kadar iyiydi sanırım.Vargassız böyle olmuşsa bu maç ya gs kötüydü yada önceki maç fb kötüydü ikisinden biri
Bunları unutmuşum ya maçları takip etmemiştim. Sağ ol haber verdiğin için. Tribünler bayağı dolu gözüküyor.Ankara'da Kupa Volley finalleri varmış. Bilet alayım demiştim, fiyatlar gözüme fazla göründü. Bir tek bana görünmemiş anlaşılan, Vakıfbank-GS maçında salon olması gerekenden daha boş. Gerçi saate bakarsak normal diyebiliriz. Saat 19'daki FB-Eczacıbaşı maçında daha net anlaşılır.
Kel'de iş yok. Bir tane Saras bu takıma da lazım.Fener'e ne olmuş len böyle. Hata yapmayan sadece Orro kaldı.
Yani şu sayıya ne demeli, liberonun karşılaşabileceği topa Eda niye dokunsun, anlaşmazlık çıkacak bir şey yoktu harbiden.![]()
2 ay öncesine kadar rakipsizdi neredeyse, çok şaşırdım valla. Maç harikaydı gerçi.Kel'de iş yok. Bir tane Saras bu takıma da lazım.
Her eve bir saras lazım zaten. Ali koçun nadir iyi hamlelerinden birisi obra sonrası gidilebilecek en doğru koçu bulması olduKel'de iş yok. Bir tane Saras bu takıma da lazım.
Kendim de voleybol oynamaya gittiğim için ilk iki setten bazı kısımları izleyebildim. Fenerin sorun yaşayacağı scandicci maçlarından da belliydi. İki hedef kalmışken ve son yıllarda Eczacıbaşı'na karşı bariz üstünlüğü varken bu skorla yenilmesi şaşırttı. Final seti için zorlamış ama becerememiş. Üçüncülük maçı var mı bilmiyorum, kupayı ise Vakıfbank alacak, orası belli oldu.Fener'e ne olmuş len böyle. Hata yapmayan sadece Orro kaldı.
Yani şu sayıya ne demeli, liberonun karşılaşabileceği topa Eda niye dokunsun, anlaşmazlık çıkacak bir şey yoktu harbiden.![]()