Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Voleybol Sohbet

İtalya'yı izledin mi? Çok sinir bozucu değiller mi? Kraliçem harici çok iticiler. Hep kazanıyorlar.
Mesai bitmediği için ilk 2 seti kaçırdım ya bugün de öyle olacak gibi.😟 İtalya bu senenin de şampiyonu muhtemelen, ciddi bir terslik yaşamazlarsa. Orro bazen smaç vuruşu için pas göndermeden topu karşı sahaya bırakıyor hani, ABD maçında onu yapamadı.:fool: Bizimle yaptıkları maçta 6 kere topu öldürmeyi başarmıştı, her seferinde nasıl unutturup tuzağa düşürüyor hayret ediyorum yav çok sinsi pasör.😁

Mesai bitmediği için ilk 2 seti kaçırdım ya bugün de öyle olacak gibi.😟 İtalya bu senenin de şampiyonu muhtemelen, ciddi bir terslik yaşamazlarsa. Orro bazen smaç vuruşu için pas göndermeden topu karşı sahaya bırakıyor hani, ABD maçında onu yapamadı.:fool: Bizimle yaptıkları maçta 6 kere topu öldürmeyi başarmıştı, her seferinde nasıl unutturup tuzağa düşürüyor hayret ediyorum yav çok sinsi pasör.😁
İtalya, 2023 te bizim yaptığımızı yapıyor. Pasör çaprazları ile yok ediyor oyunu. Orro'ya ise diyecek bir şey yok, Kraliçe büyük oynuyor.

Akşam önemli olan bizim ne yapacağımız, Japonya'yı yenersek Brezilya'yı da yeneriz. Ana Cristina yok onlarda.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık