Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Voleybol Sohbet

İtalya'yı izledin mi? Çok sinir bozucu değiller mi? Kraliçem harici çok iticiler. Hep kazanıyorlar.
Mesai bitmediği için ilk 2 seti kaçırdım ya bugün de öyle olacak gibi.😟 İtalya bu senenin de şampiyonu muhtemelen, ciddi bir terslik yaşamazlarsa. Orro bazen smaç vuruşu için pas göndermeden topu karşı sahaya bırakıyor hani, ABD maçında onu yapamadı.:fool: Bizimle yaptıkları maçta 6 kere topu öldürmeyi başarmıştı, her seferinde nasıl unutturup tuzağa düşürüyor hayret ediyorum yav çok sinsi pasör.😁

Mesai bitmediği için ilk 2 seti kaçırdım ya bugün de öyle olacak gibi.😟 İtalya bu senenin de şampiyonu muhtemelen, ciddi bir terslik yaşamazlarsa. Orro bazen smaç vuruşu için pas göndermeden topu karşı sahaya bırakıyor hani, ABD maçında onu yapamadı.:fool: Bizimle yaptıkları maçta 6 kere topu öldürmeyi başarmıştı, her seferinde nasıl unutturup tuzağa düşürüyor hayret ediyorum yav çok sinsi pasör.😁
İtalya, 2023 te bizim yaptığımızı yapıyor. Pasör çaprazları ile yok ediyor oyunu. Orro'ya ise diyecek bir şey yok, Kraliçe büyük oynuyor.

Akşam önemli olan bizim ne yapacağımız, Japonya'yı yenersek Brezilya'yı da yeneriz. Ana Cristina yok onlarda.

İtalya-Brezilya final maçında mikrofonda Cüneyt Kıran var, en başarılı spor sunucusu bence.

FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 22 Ağustos-7 Eylül 2025 tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın maç programı:

23 Ağustos Cumartesi: 15.30 Türkiye-İspanya (TRT 1)
25 Ağustos Pazartesi: 15.30 Türkiye-Bulgaristan
27 Ağustos Çarşamba: 12.00 Türkiye-Kanada

Gruptaki son maçımız 12.00'de TRT 1'de gösterilecek, öğle arasında izlemeye çalışacağım. Kötü bir sürpriz olmadığı takdirde bunu da kazanıp bu gruptan lider çıkacağız. Önemli olan sonrası tabii.

Son düzenleme:
Korkunç oynuyoruz ya sadece plaseden 6 sayı yedik sanırım. Sunucu yanılıyor açıkçası, Japonya'nın savunma başarı yüzdesi %70-80'nin altına düşmüyor genelde, diğer birçok voleybol takımı %60'ı hedefler. Önceki maçların aksine hücum olarak çok zayıf kaldık bu maçta, en azından servis hatası yapmadan savunmaya ağırlık verebilsek süper olurdu ama ilk sette onu da pek yapamadık ne yazık ki. Milli duygularımı bir kenara bırakıp zevk alarak izlemeye çalışacağım.😅

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık