Yani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?“Aile hazinesi” nasıl bir kelime kullanımıdır![]()
Çok yaratıcı olmuş.
Aynen valla her şey çıkabilir ordan.
Yani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?“Aile hazinesi” nasıl bir kelime kullanımıdır![]()
Çok yaratıcı olmuş.
Aynen valla her şey çıkabilir ordan.
O kadarını yapabiliyor mu bilmiyorum vallaYani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?
Beş tane saysana :/Lafımın arkasındayım bu kadından güzel yığınla karakter var seride.
Luffynin kurtardığı bütün diğer prensesler Hina, marguerite, domino. Neyse 5 i geçti bile daha saymıyım.Beş tane saysana :/
Bu da prensestiLuffynin kurtardığı bütün diğer prensesler Hina, marguerite, domino. Neyse 5 i geçti bile daha saymıyım.
Linlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.Bu da prensesti
![]()
Hina, Marguerite falan Viola'nın yarısı kadar güzel değildi ama neyse![]()
Linlin'e kraliçe dediklerine göre Lola da otomatik olarak prenses oluyor. 500 tane prenses olduğu için kimse o şekilde hitap etmiyordur büyük ihtimalle. Ayrıca normal insanlar bunlara sama diye hitap ediyordu.Linlinin kızlarını prensesten saymıyorum. Kimse onlara prenses de demedi zaten.