Selam!Yıllar sonra buraya gelip harbi tuttu yazacak arkadaşlara geçmişten selam!
Selam!Yıllar sonra buraya gelip harbi tuttu yazacak arkadaşlara geçmişten selam!
Editleme gereği duymadım. Demir maskeli adamı içeri tıktıran da Lois değil mi?Demir Maskeli adamın kapatıldığı Bastille Hapishanesi de Fransız Devriminin başladığı yer![]()
Aynen aslında ikiz kardeşini tıkmış diye bir efsane var.Editleme gereği duymadım. Demir maskeli adamı içeri tıktıran da Lois değil mi?
Bu arada kızılderili teorisini yazmaya başladım senin yazdığın teorinin devamı gibi bir şey olacak.
Sanmıyorum o efsaneyi seriye uygulayacağını , zira maskeli adam olarak Sanjiyi gösterdi.Aynen aslında ikiz kardeşini tıkmış diye bir efsane var.
Uygulamaz zaten sadece maske'yi esinlenmişSanmıyorum o efsaneyi seriye uygulayacağını , zira maskeli adam olarak Sanjiyi gösterdi.
Tabi bu maskeyi sadece Sanji'yede takmamış olabilir.
Sanji ve ailesinin esinlenildiği tarihsel temayı verilen kapaklar ile teori olarak sundum.Teorin tam olarak ne? Odanın nereden esinlendiği mi? Momım düşeceği mi?