Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Veritas

Mangası çıkmıyor daha, aksiyonu boldur. Kore yapımı zaten mawna deniyor.

Diğer ana karakterlerden farklı biri olduğu için seviliyor. Özel biri değil, kalbinde saf iyilik yatmıyor. Kendini geliştirmek için bol bol dayak yiyor. Bol vsli seri. En güzel yanıda herkes kendi yolundan gidiyor. Kendi kafasındaki amaca hizmet ediyor.
Yani bana çerezlik geldi çokta bir numarası yoktu. :(

Yav bu siteye ne zaman girsem bu konuyu görüp bi umutla acaba yeni duyuru mu var diye giriyorum ama hüsran... Yapmayın, hypelamayın bizi

Hortlatmayın arkadaşım şu konuyu.
Şurada seri mi biter.Onca zaman boyunca bunların kapışmasını bekledim, tam başladılar seriyi bitirdi zalim.
Neyse gece gece aklıma geldi. Gidip bi sigara yakayım...
Edit: Hortlatan kaçmış gitmiş :(

Son düzenleme:
Hortlatmayın arkadaşım şu konuyu.
Şurada seri mi biter.Onca zaman boyunca bunların kapışmasını bekledim, tam başladılar seriyi bitirdi zalim.
Neyse gece gece aklıma geldi. Gidip bi sigara yakayım...
Sen hortlatmışsın la iyi halt ettin.

Şu konuyu kilitlesin biri ya gerçekten çok acı bir tat bırakıyor bünyede. Sekizinci defa bitireceğim sanırım seriyi.

Güzel seriydi. Yarım kalması epey üzmüştü beni. :/ Normalde manga okuyan birisi değilim sadece animesini izlediğim serilerin mangasını okurum ve bitiririm. İlk defa bu seriyi okumuştum ve baya sarmıştı. Ana karakteride sevmiştim. (Manga olmadığını manhwa olduğunu biliyorum da işte alışkanlık .s)

yine mi? yine mi birisi su konuyu hortlatti! birisi kapasin artik su konuyu, gelecegi yok guzelim serinin... :agla:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık