Hadi sizi mi kıralım ortak olduğu için biraz daha güçlü olsun.Ama aralarında ahım şahım bir fark yok.Dediğim gibi meyve kapatıyor bunları.Herif kaya meyvesi yemiş,öyle bir adama luffy ve zoro gibi hayvani saldırılar yapmadan işin zor.
Bastille koramiralin üst seviyesiydi.Vergoyla aynı rütbede yani.Şimdi sabonun tek attığı bu adama zoro yenilir diyorsanız yanlış yaparsınız.Bu adam tek yiyor ama zoro amiral kontralıyor.Üstüne övgü alıyor.Aynı law gibi lawın meteor kesmesi gibi.O yüzden gayet olasıdır zoronun vergoyu yenebilmesi.Smoker ne yaptıysa çok daha fazlasını yapacaktır.Bir ölüm kalım dövüşünde de alır diye düşünüyorum Mr1 gibi.
Kardeşim ben diğer koramirallerden ayrı seviyede görüyorum Vergo'yu şu ana gördüğümüz en güçlü Koramiraldir bence. Bastille fiyasko çıktı ya da Sabo bildiğin hayvan gibi

Ama iki durumda da Bastille Vergo'nun bir tık altı bile değildir. Zoro zaten Bastille'yi alır. Ama Vergo'yu bu kadar rahat alır diyemiyorum. Smoker ile olan dövüşünü gördük.
Herkes diyor Law'ı küçümsedide yenildi diye ama boş konuşmuyorlar bence. Resmen adamın kesişine atladı. Kesilmeyeceğini sanıyordu. Yoksa yine herkesin dediği gibi o vs epey sürerdi.
Vergo Sanji gibi Zoro'nun dengi bir adamı afallatabiliyor. Her ne kadar Zoro Sanji'den azıcık güçlü olsa da yine de Vergo karşısında kesin yenebilir diyemiyorum. O yüzden kararsızım ama yenebilirse de bu bana göre epey zor olur ölüm kalım dövüşü olur dediğin gibi.
Hakisini aşabilir mi asıl soru bu her ne kadar Zoro'nun potansiyeli Vergo'dan yüksek olsa da şu an o kadar hakisi var mıdır muamma di mi ?